CECA VELICKOVIC  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ART BG ПРЕДСТАВЯ:

КРАЛИЦАТА НА СРЪБСКАТА МУЗИКА
ЦЕЦА ВЕЛИЧКОВИЧ!
22 май 2012, Арена Армеец София
Билетите влизат в продажба на 22 февруари!
ВИП билети за концерта на Цеца Величкович в Арена Армеец на 22 май могат да бъдат закупени ексклузивно от офиса на Продуцентска компания АРТ БГ, който се намира в София на бул. Скобелев 7, както и от Каса 3 на Билетен център НДК. Телефон за допълнителна информация 02/847 20 28.
След като преди няколко дни Цеца Величкович със задоволство обяви в Интернет края на тежък период в живота си и началото на ново концертно турне тази година, Продуцентска компания АРТ БГ има удоволствието официално да потвърди гостуването й у нас на 22 май в Арена Армеец София.

Датата за нашата страна най-сетне е факт след финализирането на дълги месеци изтощителни преговори с голямата звезда на сръбската музика поради множеството западноевропейски дати, които е планирала в рамките на бляскавото си завръщане на музикалната сцена.

Продуцентска компания АРТ БГ изказва специални благодарности за съдействието на министъра на спорта г-н Свилен Нейков при уточняването на датата за концерта, имайки предвид голямата заетост на Арена Армеец за този период.

Билетите за концерта на Цеца Величкович тръгват в продажба  на 22 февруари – в деня на официалното й освобождаване от домашен арест.

Билетите ще могат да бъдат закупени ог разпространителската мрежа на Eventim, касата на Арена Армеец и Билетен център НДК. Първите 3000 билета ще бъдат продавани на промоция между 15 и 50 лв., след което цените ще са между 20 и 60 лв.


СВЕТЛАНА „ЦЕЦА“ ВЕЛИЧКОВИЧ - РАЖНАТОВИЧ
Наричаната в страната си Кралицата на сръбската музика Светлана „Цеца“ Величкович-Ражнатович не се нуждае от представяне – и в западната ни съседка, и у нас тя е една от най-обичаните певици наред с Лепа Брена, Весна Змиянац и Драгана Миркович.

Величкович издава първия си албум, когато е едва 15-годишна, а по това време вече има богат опит от участия в музикални конкурси и фестивали. Тоталният хит „Кукавица“ в изпълнение на Цеца  се появява на бял свят като част от албума Шта је то у твојим венама от 1993 година, с който певицата тръгва на турне. Същата година Цеца среща бъдещия си съпруг Желко Ражнатович – Аркан, от който ражда две деца – Велко и Анастасия.

Въпреки че през 2000 година съпругът на Цеца е убит и певицата изпада в дълбока депресия за повече от 18 месеца, тя успява да прояви невероятна сила на духа и не само преодолява голямото нещастие, а  се появява отново на сцена в края на 2001 с албума „Децениja“ и голям концерт  на стадион „Црвена звезда“, посветен на покойния ѝ съпруг. От албума ѝ се раждат три мега-хита — песните „Забрањени град“, „39,2“ и „Драгане моj“.

Върхов момент в кариерата й е концертът на „Ушче“ в Белград на 17 юни 2006 г. пред над 120 000 души, когато изнася четиричасово шоу и представя албума „Идеално лоша“. Песента „Пиле“ от него се превръща в поредния разгромяващ хит.

През 2009 г. Цеца отваря свое музикално звукозаписно студио „Ceca Music Studio“.

Въпреки бурния си живот - низ от върхове и спадове в личен план, Цеца успява да натрупа актив от 15 студийни албума, от които се ражда дълъг списък от хитове, спечелили й  хиляди почитатели на Балканите и по света.

Последният дългосвирещ  албум на Цеца Величкович е издаден през миналата година и носи заглавието Љубав живи.

На 22 май в Арена Армеец  българската публика ще бъде една от първите, видели на живо изпълнения от Љубав живи.


 ВИП местата са отделени в специален ВИП сектор с отлична видимост към сцената и още по-голям комфорт.