Чудесата на Зайн  - Билети

BG Zainobsht - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Носителят на титлата ''Илюзионист на годината'' и купата Сенко пристига на 18 септември в Пловдив летен театър Бунарджика със своя спиращ дъха спектакъл !

ВАЖНО!!! Всеки закупил билет за ''Чудесата на Зайн'' получава и безплатен вход за замъкът в Равадиново ''Влюбен във вятъра''

Чудесата на Зайн ''Остани в България-Промени България'' е магичен спектакъл като никой друг.

Подготвян повече от 7 години ''Чудесата на Зайн'' ще Ви заплени и изпрати в свят, в който физичните закони отстъпват място на въображението и безсилни да разгадаете ефектите, които се случват на сцената, Вие ще се оставите да бъдете запленени от Магията и върнати обратно в детството. Свят, в който момичета плуват във въздуха, хора се разрязват на две и се възстановяват с щракването на пръсти, храсти разцъфват с рози само от повея на ветрило и ако се вслушате достатъчно силно ще можете да чуете мислите на човека до вас.

В своя спектакъл Зайн обединява невиждани досега в България гигантски, шеметни илюзии и загадъчен ментализъм , с който ще надникне директно във Вашето лично съзнание. "Чудесата на Зайн" е един пир за сетивата и стимул за ума на малки и големи. В продължение на повече от час и половина ще видите над 30 зашеметяващи илюзии, което слага "Чудесата на Зайн" начело на всички балкански илюзионни спектакли като най-мащабният, правен досега от единствен илюзионист.Специален гост изпълнител в спектакъла е последният ученик на Астор- Джулиано , който е подготвил много магични изненади! Спектакълът не се препоръчва за деца под 6 годишна възраст !