Cinema - Under The Stars

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Магията на киното завладява София както никога досега! Това лято Cinema Under the Stars кани теб и твоите близки, приятели и колеги на серия от вълшебни кино вечери под необятния простор на нощното небе. В приятната компания на звездите, луната и майсторите от нашия Food Court всяка седмица на стадион Раковски ще имаш възможността да се насладиш на любимите си актьори и международни филмови ленти, вкусна храна, вълнуващи коктейли и много изненади в една незабравима обстановка.


Очакваме ви всяка седмица от четвъртък до неделя на стадион Раковски, за да се потопим заедно в любимия ни свят на киното!


===

Вход свободен за деца до 5 години.

Промоционални билети за ученици.


===

Врати: 20:00

Начало: 21:00


===

Локация:

Стадион Раковски, град София

ул. Балша 18 /вход откъм бул. Витоша/


===

* Посещенията на кино вечерите от лица под 18 години са възможни единствено с придружител - прожекциите приключват след 22.00ч.


** Предвидените за сядане места са ограничени и са на принципа First Come - First Sit. Препоръчваме ви да дойдете по-раничко, за да имате по-голям избор от места. :)


*** По желание, за ваше удобство можете да си донесете одеалце, шалтенце, възглавнички, сгъваемо столче и т.н.


**** Тъй като кино вечерите Cinema Under the Stars се провеждат под откритото звездно небе, прожекциите може да бъдат отменяни при появата на неблагоприятни метеорологични условия - за вашия комфорт, закупените за отменените прожекции билети ще бъдат валидни за всяка от следващите кино вечери, по ваш избор.


===

> Забранено е внасянето на храни и напитки - на територията на Cinema Under the Stars са предвидени всички удобства и наслади, за да се потопите напълно в магията на киното.


> Забранено е снимането по време на прожекция.