ЦИРК НА СЦЕНА СВЕТЪТ НА ЧУДЕСАТА

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Представете си, че всичко е възможно и че не съществуват ограничения, че няма нищо друго освен вълшебство, смях и красота. Да, това не е просто мечта, а реалност!

Това е светът на Цирковото изкуство!

Цирк на Сцена „СВЕТЪТ НА ЧУДЕСАТА“ - един вълнуващ спектакъл, разкриващ тайните на свят, в който всичко е възможно, а човешките способности са безкрайни. Подарете на Вас и Вашите деца незабравима среща с едни от най-добрите циркови артисти и любимите анимационни герои.

Спектакъл, оставящ следа в детските сърца и искри от радост в очите им!

Представление събрало професионалисти обединени от любовта към едно от най-красивите изкуства – Цирковото! Акробати, жонгльори, еквилибристи, балансьори и разбира се, клоуни, в целия си блясък, ще сътворят за Вас истинско чудо, но този път традиционният манеж ще бъде заменен от ярко осветената и бляскава сцена.

Вълнуващото илюзионно шоу на магьосника Трезор се завръща в родината след близо шест годишно турне в Испания и Палма Де Майорка. Спиращи дъха акробатични изпълнения, огромен танцуващ балон, светлинно шоу и много други изненади са само част от чудесата, които Ви очакват в „СВЕТЪТ НА ЧУДЕСАТА“.

След края на представлението всички желаещи ще могат да се снимат за спомен с анимационните герои и атрактивните артисти.