Club Terminal 1 представя : HO99O9 /USA  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Американската ексцентична хорър банда HO99O9 пристига


в София на 27 юни!


Който не го е страх да заповяда в “Терминал 1”!


 


   Американската ексцентрична хип-хоп, хардкор, пънк и хорър банда Ho99o9 (Horror, англ. ужас) пристига за първи път в България за специален концерт на 27 юни в клуб “Терминал 1”.


   Бандата Ho99o9 е основана от чернокожите TheOGM и Eaddy в Ню Джърси, САЩ през 2012 г., а двамата са силно повлияни и вдъхновени от хип-хоп културата и гангстер рапърите като DMX, Bone Thugs-n-Harmony и Nas. Като тийнейджъри често отскачали до Бруклин, за да гледат на живо пънк концерти на Japanther, Ninjasonik, A.L.I.E.N. и други. Но да са в публиката не било достатъчно за “двете афроамерикански деца, отраснали в общност, заразенa с оръжия, наркотици и улични банди в Нюарк”, както двамата описват себе си. През 2014 г. те вече са в Лос Анжелис и смело екпериментират с музиката си - комбинация от хип-хоп и хардкор пънк. В същата година Ho99o9 намират място в класацията на списание Rolling Stones – “10 нови артисти, за които трябва да научите”. С обложката на първият си албум United States of Horror (от 2017 г.) искат да съобщят, че "младите хора са в опасност – от политиката, технологиите и дори религията”. На сцената и в клиповете си залагат на визуалните ефекти и търсят нестандартно представяне, най-често повлияни от horror филмите (на които са фенове). С провокативно поведение и необичайни сценични решения - концертите на групата са пълни с рокенрол адреналин и хип-хоп свобода, което е гаранция за уникално преживяване за публиката. До сега бандата се радва на нестихващ интерес и запомнящи се участия в най-различни фестивали и концерти.


   Най-смелите и любопитни фенове у нас ще имат възможност да видят за първи път ексцентричната банда на 27 юни в клуб “Терминал 1” от 22.00 ч. Вратите се отварят в 21.00 ч. Организатор е “Строежа”.