Complicated Relationship Live In Concert  - Билети

BG Geri - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Гери Турийска се връща към музиката

Създателката на „Пощенска кутия за приказки“ Гери Турийска и тромбониста Велислав Стоянов представят общ музикален проект на 7 ноември. Той носи заглавието „Complicated Relationship” и е със специалното участие на едни от най-успешните имена на родната музикална сцена- Веселин Веселинов- Еко (бас), Милен Кукошаров (клавишни) и Росен Ватев (ударни). 

Албумът включва 10 композиции и е подкрепен от Национален Фонд Култура. Песните в него ни връщат във времето на мелодичната поп музика, когато мелодията и текста бяха глинено тяло, върху което аранжиментите можеха да рисуват, да го преобличат в най-различни жанрове и настроения. Музиката на „Complicated Relationship” ще бъде издадена на плоча, за чийто дизайн се е погрижил Боби Крумов от Ultra Team. 

Първият сингъл „Сърцето ми“ вече набира скорост в интернет с елегантно видео, дело на Петър Димов от Dark White Vision. Клипът е заснет на красивите скалисти плажове в Царево това лято. В началото на ноември се очаква да излезе и ремикс на сингъла, върху който работи композитора Ясен Козев.

Първият концерт на формацията трябваше да се проведе на 14.10, но се отложи за 7 ноември от 20ч. в Sofia Live Club, НДК, поради Ковид обстоятелства. 

Билети на предварителна продажба можете да намерите в eventim.bg

Complicated Relationship „Сърцето ми“, можете да гледате тук: https://youtu.be/W0vpY2C-dBU