CONCORDIA FESTIVAL  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Международният фестивал Concordia Festival for Contemporary Music and Art има за цел да разработи експериментален cross-over естетически подход и нови модели на взаимодействие между различните видове изкуства и форми.


Въпреки че музиката е в неговия център на интереси, роля, също толкова важна играят и всички други жанрове и сценични дисциплини, включително театър, балет, литература и визуални изкуства.


Конкордиа фестивал ще бъде представян всяка година, като първото му издание ще бъде в София Лайф Клуб , НДК , на 13-ти, 14-ти и 15-ти октомври 2017 , след което избрани части от продукцията ще бъдат представени и в чужбина - Европа, Скандинавия, Америка, и други.


На 13-ти, 14-ти и 15-ти октомври, 2017 ще бъдат изнесени концертите и спектаклите, а в седмицата след това ще има майсторски класове и платформи на детското творчество в Студио 5, НДК.


В първото си издание Конкордиа Фестивал ще представи уникален международен творчески екип от световно известни изпълнители, състоящ се от десет солисти, два ансамбъла, четиринадесет композитори, пет писатели и седем визуални артисти от България, Франция, Дания, Германия, Люксембург, Полша, Чехия, Русия, Япония и САЩ.


В трите дни на представленията, (с по два или три концерта във всеки от тях) ще бъдат представени множество световни и български премиери на произведения от именити наши и чужди автори, лидери в модерната композиция, театъра, мулти-дисциплинарното и мулти-медийното изкуство.


За повече информация за програмата, творците и участниците на фестивала, както и часовете на представленията, можете да отидете на следния линк : http://concordiafestival.com/en/2017-edition-en.php и после да кликнете на съответния ден.


 


Facebook page - Concordia Festival For Contemporary Music and Art