ЦСКА 1948 - ЦСКА-София - Билети

BG CSKACSKA300 - Билети

Дата на събитието

Детайли за събитието

ЦСКА започва продажба на дарителски билети за мача от първия кръг на efbet Лига срещу ЦСКА-София, който ще се състои на 7 август от 20:00 ч. на ст. „Васил Левски“ в столицата.

Дарителските билети за мача са в три категории - от 15 лева, от 20 лева и от 100 лева. Както е известно, заради противоепидемичните мерки в страната, на трибуните няма да бъде допускана публика. Това обаче не може по никакъв начин да застраши връзката между ЦСКА и феновете на клуба.

С покупката на дарителски билет вие на този етап не си осигурявате място на стадиона, но със сигурност помагате с изключително важно дарение на ЦСКА в борбата. Това е виртуален пропуск, с който можете да демонстрирате силната си подкрепа към отбора в това първо голямо предизвикателство от дългия сезон в efbet Лига.

Важно е да отбележим, че един от вас ще получи и специална награда след покупката си на дарителски билет. Кодовете от билетите ще бъдат записвани и впоследствие ще участват в томбола, в която голямата награда ще бъде флагът на ЦСКА 1948 от тази паметна среща на Националния стадион „Васил Левски“.

Среща, която чакаме от много време.

Очакваме вашата подкрепа, „армейци“!

Не забравяйте, че заедно сме по-силни!

За Гордостта на София!