Contemporary Techno Structure @ Mixtape5 - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Съвместната поредица концептуални вечери на Артмосферик и Акустик Уейвс, озаглавена “Съвременни техно структури”, се завръща към началното си име след близо двегодишно прекъсване.

 

На 26-и март в клуб Mixtape5 (A-side) очакваме французина Дейвид Летелие за своя дебют на българска сцена като Kangding Ray - авторския му проект, известен с изданията си за престижните лейбъли Raster-Noton и Stroboscopic Artefacts, както и със специфичния за него стил, комбиниращ елементи на техно и IDM в динамична зваукова картина от най-висока резолюция.

 

За съботната вечер от Рим ще долети и добре познатият и редовен гост на Артмосферик - Брандо Лупи. Мултидисциплинарният артист, основател на Detune Records и имащ зад гърба си колаборации с множество артисти както от света на техното (Донато Доци, Джорджо Гати), така и музикални легенди като Майк Патън (за филма "La solitudine dei numeri primi"), пристига със солидно количество винил за тричасов диджей сет.

 

Програмата отново ще започне с авторски материал на български проекти, в лицето на Милан и RoboKnob (общият проект на Genda и Z3n), а за визията ще се погрижат Phormatik Visual Lab и Aksvenur (Elektrick.me).

 

Билети за събитието се продават в мрежата на Eventim на цена 25лв, а цената на място ще бъде 30лв. Вратите на клуба отварят в 22ч, а програмата започва в 23ч. За повече информация, посетете artmospheric.org.