Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Описание

D2 с национално клубно турне

Първият концерт от турнето е в деня на любовта…

Само дни след официалната премиера на новото си парче „Марс“, D2 започват национално клубно турне, което ще протече през февруари, март, и април, в повече от 20 български града.

Турнето започва на 14 февруари и първата спирка от него е град Пловдив, Club Download.

Всички почитатели на хубавата рок музика, които искат да видят и чуят D2 на живо на някой от концертите в турнето им, ще имат възможността да чуят и новата песен на групата – „Марс“.

На турнето ще представяме новото парче „Марс“на живо и визуално с цялата енергия и космически саунд, които то носи. Всички наши фенове да очакват най-яките хитове на D2 в комбинация с много настроение за яко парти“, споделя бас китаристът на групата Александър Обретенов.

„Марс“ е по музика и аранжимент на D2, a текстът е създаден от Руши Видинлиев, с когото групата работи и по предишния си сингъл „Егоист”. Песента е записана през лятото на 2018 г., а клипът е заснет през есента, след като вокалистът на групата  Деян Каменов-Дидо стана победител в риалити шоуто „Фермата“. Видеоклипът към „Марс“ е дело на режисьора Валери Милев.

За концертите от турнето, музикантите от групата са подготвили сет лист с едни  от най-харесваните песни на групата, между които: „100 години”,  „Sex&Лъжи&Музика“, „И пак вали“, „Егоист“, “Ледено момиче“, „Нямаше кой да ни каже“ , „Аз и Ти“, „Тук и Сега“, „Две следи“, „Не мога да спра да те обичам“…

 

Моля свържете се на посочените телефони за резервация на място в клубовете на съответните градове:

Стара Загора: тел. за резервации: 0887776060

Плевен: тел. за резервации: 064820099

Габрово: тел. за резервации: 0876222077

Боровец: тел. за резервации: 0888810160