Да, на новите идеи в образованието!  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ДАРИТЕЛСКИЯТ БИЛЕТ е предназначен за всички, които искат да дарят средства, но не могат да присъстват на събитието.


Посетителите се нуждаят единствено от регулярен БИЛЕТ ЗА ВХОД от 15 лв.

https://www.facebook.com/ObshtnostZaDemokratichnoObrazovanie


 


„ДА, на новите идеи в образованието!”


Благотворителен концерт в полза на


сдружение „Общност за демократично образование”


 


Демократичното образование е образователна форма, при която ученикът е в центъра на образователния процес, открива силните и слабите си страни, расте и се развива в своята страст и вроден талант. Едно демократично училище осигурява холистично развитие на личността, като освен академични познания, се фокусира и върху умения като – себепознание, осъзнатост, отговорност, междуличностно общуване, екипност и емпатия и др. Именно основаването на такова демократично училище, легално функциониращо в България, е дългосрочната голяма цел, която сдружението си е поставило. Първата крачкав тази посока е откриването на почасов център за работа с деца на демократичен принцип –каузата, породила този концерт.


Инициативата е подкрепена от едни от най-изисканите музиканти от българската поп и джаз сцена - дамите от Sentimental Swingers, Гери Турийска, заедно със своята група Rubikub, Преслава Пейчева, струнна група HYPNOTIC, както и любимата на всички Белослава. Всички те ще подарят на общността музикални букети от своите най-обичани песни. Организаторите на концерта обещават страхотно предпразнично настроение. Заедно с подкрепата на толкова обичани артисти, сдружението се надява да привлече вниманието и съпричастността на хората, които се интересуват от бъдещето на децата си и искат промяна в българското образование. Именно затова организаторите предлагат не само билет за самия концерт, но и опция за дарителски неприсъствен такъв.


Събитието се осъществява благодарение на първата биткойн дарителска кампания в България, като линк към биткойн адреса и повече информация за кампанията можете да намерите на http://hash.bg/биткойни-за-демократичното-образова/, както и с подкрепата на bwin.party.