сребра - Билети

Да опазиш Сребра невяста

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

За първи път на голяма сцена:

„Да опазиш Сребра невяста“

(Етно-рок под открито небе)


Един авторски спектакъл на Мирослав Моравски - Моро.

На сцената ще видите Миро Моравски и етно-арт-рок група Невидено.


СЮЖЕТ:

Постановката „Да опазиш Сребра невяста“ разказва за музиканта и певец Благун, който е поканен да свири на един стар обичай по пазене/даване на булката преди сватбата. По време на надсвирването обаче се появява и друг кандидат-жених, който обаче не е точно човек – и историята се заплита...

Представлението съчетава български фолклор, рок и авторски композиции.

Досега спектакълът е представян в различни клубове пред камерна публика, но дойде моментът, в който да се осъществи като мащабна среща между артиста и неговата публика.

„Да опазиш Сребра невяста“ е част от „Коренуване“ – поредица от авторски музикални спектакли на Моро с истории, в които са вплетени легенди от българския фолклор. Светът на „Коренуване“ е населен с бардове и емигранти, русалии и научни работници, психолози, самовили и всякакви пътешественици.

УЧАСТВАТ:

· Мирослав Моравски – Моро – автор, китарист, певец, разказвач;

· Беатрис Благоева – актриса и певица;

· Мирослав Зографски - тъпан, ударни, перкусии

· Минчо Недев - бас китара

· Анна Анова - гъдулка, певица

· Дани Донов - акустични и електрически китари

· Иван Чапанов - кавал, гайда


--------------------------------------------------------------------------

ВЗЕМИ ПОДАРЪК И СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!


Първите 533-ма души, закупили своя билет, ще получат подарък ексклузивен фен-запис на събитието + бонус сцени от случващото се зад кулисите, които няма да бъдат публикувани никъде другаде! Освен това ще могат да се възползват и от специалното предложение да бъдат част от фен-групата на „Да опазиш Сребра невяста“ във Фейсбук.


Как да участваш? - Купи билет и ни пиши на fans@moro.bg, като посочиш имейла, с който си регистриран във Фейсбук, за да те добавим в групата.

Ако нямаш Фейсбук? - Купи билет и ни пиши на fans@moro.bg. Когато сме готови със записа на събитието, ще ти го пратим по имейл.

Организатор на събитието SchizoPhOnia