ДА СЕ НАПРАВИМ НА ИРЛАНДЦИ - Билети

jamesonstprt - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Да се направим на ирландци!

 

Тази година сме решени да посрещнем Деня на св. Патрик, както подобава. Като истински и чистокръвни ирландци. С добри приятели, страхотно настроение и разбира се най-автентичния ирландец от всички ни – Jameson!

 

За да ни се получат плановете, сме изработили стриктна (доколкото може да бъде) ирландска стратегия. На 16 март (събота) около 22 часа всички се събираме в Ялта, взимаме си по питие, виждаме се с приятели и точно в полунощ посрещаме празника с голяма ирландска наздравица!

 

Не се притеснявай за паспорта си за Ирландия – ние ще ти дадем такъв още на входа. Както и ще се погрижим за приятните занимания през цялата вечер – Jameson tasting corner с Ема (посланик на Jameson за България), Barber corner с Headhunters, Play corner с джаги и още други.

 

Разбира се, ще има и яка жива музика, за която ще се погрижат Jeremy?, а зад пулта ще бъде DJ Emil Prize. Ако имаш нужда да събереш още сили за вечерта, отвън ще са паркирали своя food truck приятелите ни от Skaptobara.

 

Е, целта вече я загатнахме – да се направим на ирландци!

 

Защо?

Защото Денят на св. Патрик е ден за създаване на нови спомени със стари приятели. А и няколко нови, които си срещнал по пътя към бара.

А и най-вече…

Заради вкуса. Затова.