BG David300 - Билети

David Garrett  - Билети

Детайли за събитието

Kонцертът на David Garrett ще се проведе на нова дата - 14.04.2022г.

Всички закупени билети ще важат за новата дата без презаверка.

Всеки желаещ да върне своя закупен билет, може да го направи в периода от 21 Юни 2021г. до 21 Юли 2021г.

Подробности ТУК


DAVID GARRETT

Турнето „ALIVE“ е празник на живота


„ На първо място е нуждата за живот – желанието най-накрая да се почувстваш отново истински жив‘‘


С „Unlimited Live“ цигуларят-рок звезда DAVID GARRETT празнува 10 години кросоувър музика с вълнуващи шоута по целия свят. За огромно съжаление, поради пандемията на COVID-19, турът трябваше да бъде отменен. Въпреки ситуацията, виртуозът развълнувано обяви пред своите фенове новият си тур през 2022 – “ALIVE” – празник на живота и чувството да бъдем отново живи. Той ще се завърне в България за концерт на 14 Април 2022 г.

Можете да закупите билет от: eventim.bg


„Очаквах с трепет възможността да свиря пред вас отново тази година, но за съжаление това няма да бъде възможно. Колкото и да ме натъжава това, аз гледам напред и съм развълнуван, че през следващата година ще Ви представя чисто новата си програма „ALIVE“ ! Нямам търпение! Моля, пазете се и бъдете здрави, за да можем всички да се наслаждаваме заедно на концертите през 2022 г. Очаквам с нетърпение да Ви видя отново! "


Концертът ще бъде интимен - като изпълнение в уютен хол, но опияняващ като стадионово шоу. Турнето „ALIVE“ бележи ново начало за рок звездния цигулар DAVID GARRETT, както и връщане към корените му. Вълнуващи песни, празнуващи живота - това е най-доброто преливане на виртуозна класическа музика с най-големите поп песни и мелодии и гарантирано ще ви накара да настръхнете. През 2022 г. DAVID GARRETT най-накрая се връща на сцената и ще изпълни турнето си „ALIVE“ в интимна обстановка с групата си по целия свят.


С новия си хитов албум „ALIVE - My Soundtrack“ DAVID GARRETT ни потапя в неговия много личен музикален свят - песните, които отразяват чувствата му, саундтрака на живота му. Постигайки Zeitgeist, албумът и програмата на турнето са повлияни от събитията през 2020 г., след които виртуозът се появи отново с все по-дълбоко чувство, че иска да запали желанието за живот сред своите фенове и да им предаде положителна енергия.


„ ALIVE “обединява много различни емоции и настроения, но на първо място става въпрос за желанието да живееш - желанието най-накрая да станеш истински отново жив“, казва DAVID GARRETT. „Ето защо създадох обнадеждаващ репертоар, но отразяващ и скръбта от последните месеци. Това са песни, които вдъхновяват - пълни с енергия, жажда за живот и емоции. Програмата е съставена от всички тези прекрасни, вълшебни мелодии и аз абсолютно нямам търпение да изпълня „ALIVE“, на живо за вас."


Информация за билети


Турнето „ALIVE” 2022 ще съчетава дълбоко трогателни песни като „What a Wonderful World”, „Imagine” и „Beauty and the Beast” с разбиващи рок химни като „Enter Sandman” или „Paint it Black”, както и мелодии като мега хита на Pharrell Williams „Happy“. Силно танцувални песни като „Hit the Road Jack“, „Thriller“, „Bella Ciao“ и едноименния „Stayin’ Alive “ще вдигнат публиката на крака. Както винаги обаче с концертите на DAVID GARRETT, класическата музика ще заеме централно място и с иновативните му интерпретации, например като „Confutatis“ на Моцарт, „Танцът на рицарите“, творбата на Прокофиев “Dance of the Knights” и 7-ми на Бетовен, превръщайки ги във виртуозна рок класика.


Последното му турне, бомбастичното „Unlimited Live“, отпразнува 10-годишнината от кросоувъра на твореца и порази над 200 000 фенове. След като турнето беше прекъснато поради пандемията от корона вирус и прекара месеци в социално дистанциране, DAVID GARRETT искаше да създаде усещане за близост и лично отношение за новото турне „ALIVE“ и да създаде докосващи аранжименти, насочени право към сърцето. Заедно с групата си, с която той се изявява повече от 10 години, цигуларят ще пренесе интимността и очарованието от концерт в хола на голямата сцена.


DAVID GARRETT: „След дъжд винаги изгрява слънце, така е в живота, а аз така чувствам и музиката. Скоро ще дойде денят, когато ще се видим отново. Само си представете колко невероятно ще бъде! “


“ALIVE” празнува завръщането на DAVID GARRETT на сцената и споделеното удоволствие да сме заедно на концерт. Това е неговият химн за живота, неговата ода за надеждата и манифест за мощта на музиката. Viva la vida!


DAVID GARRETT & BAND

„ALIVE“ 2022 Турне


14 Април София Арена Армеец


Кратка биография на DAVID GARRETT


Като професионалист с над 25 години опит, „ALIVE“ е 18-ият студиен албум на DAVID GARRETT досега. Паганини сред поп звездите и Джими Хендрикс сред цигуларите, ДАВИД ГАРЕТ е „Дяволският цигулар“ на нашата епоха, международна суперзвезда, която размива границите между Моцарт и Металика. Провъзгласен за новатор в модерната тенденция на кросоувър, както и заради изключително доброто си свирене, Дейвид е еднакво добър, когато изпълнява най-сложните класически композиции с водещите световни диригенти и оркестри, както и най-приятните за публиката рок хитове. Обожаван от милиони фенове по целия свят, DAVID GARRETT досега е продал милиони билети и е спечелил 25 златни и 17 платинени награди на различни места, като Хонконг, Германия, Мексико, Тайван, Бразилия, Сингапур и много други. Той съчетава харизмата на рок звездата с виртуозността, присъща само на най-добрите инструменталисти на нашето време.