DECAPITATED, HATESPHERE, Thy Disease  - Билети

BG Decapitatednew - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

НОВИ ГРУПИ И ПРОМЕНЕНА ДАТА ЗА КОНЦЕРТА
НА
DECAPITATED У НАС!

Концертът на
DECAPITATED се мести. Добавени са нови две групи.


 


Концертът на DECAPITATED, HATESPHERE и THY DISEASE ще се състои вместо на 13 на 12 ноември от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Промяната се налага заради появили се логистични промени, излагащи концерта на риск от провал.   
В програмата на вечерта ще вземат участие още софийската група GRIMAZE и руснаците DEHYDRATED.


 GRIMAZE са death/groove metal група, създадена в София през 2013 година. За краткото си съществуване имат над 250 концерта не само у нас, а и в Сърбия, Румъния, Австрия, Германия, Хърватска, Босна, Македония и Унгария. Бандата в момента се състои от Георги Иванов – вокали, Мелина Крумова – китара, Недислав Миладинов – ударни и Филип Коларов – бас китара.


През 2016 групата издаде EP с 6 песни, а тази есен се очаква и дългосвирещият дебют “Planet Grimaze”.


DEHYDRATED идват от Томск, Сибир и са група с девет годишна история. Имат зад гърба си „тонове“ концерти и фестивални участия в Русия, бившите руски републики, Европа, Обединените Арабски Емирства и Индия. Музиката им е смес от занаятчийска бруталност и яростта на Death Metal забъркана с мелодията и сложността на експерименталния прогресив. Черешката на тортата са екстремнитe женски вокали на Ира.


Дискографията включва 3 дългосвирещи албума, 3 мини албума и няколко музикални видеа.


Не пропускайте „фестивалната“ екстремна вечер с DECAPITATED, HTESPHERE, THY DISEASE,  GRIMAZE и DEHYDRATED!


 


Ако вече имате билет и датата не ви е удобна можете да върнете билетите си на мястото, от което са закупени не по-късно от 17 август 2018 година.
Закупилите билети онлайн, могат да получат възстановяване на сумата по следния начин:
 - С кредитна карта - трябва да изпратите билетите до централния офис на Ивентим БГ или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.
- С наложен платеж или по банков път - изпратете вашите билети по поща/куриер с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивентим БГ (ул. "6-ти септември" 58), където ще ви бъде възстановена сумата в брой.
Всички останали собственици на билетите могат да ги използват за новата дата без допълнителна такса или презаверка!

Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

В мрежата са налични 10 билета на цена от 30 лева. След тяхното изчерпване и до деня на концерта цената ще е 35 лева. В случай на останали в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 45 лева.


*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv


Предстои обявяването н допълнителна информация!