DESPINA VANDI  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

 


КОНЦЕРТЪТ НА ДЕСПИНА ВАНДИ  СЕ МЕСТИ НА 12 МАРТ


 


Концертът на гръцката легенда Деспина Ванди, който бе обявен за 29 септември в Зала 1 на НДК, се мести за 12 март 2018 г., като мястото отново остава същото. Промяната се налага поради извънредни лични ангажименти на звездата. Хитовата изпълнителка обещава да се реваншира на българските фенове с още по-впечатляващо и грандиозно шоу през март.


 


Закупените билети за концерта на гръцката поп дива Деспина Ванди с дата 29 септември 2017 г. важат за новата дата 12 март 2018 г. без презаверка. Тези, които желаят да върнат своя пропуск, могат да го направят в срок до 31 октомври, като сумата ще им бъде напълно възстановена. Билетите се връщат на касата на Eventim, от която са закупени. Пропуските, закупени с кредитна карта, могат да бъдат изпратени или върнати лично в централния офис на Eventim, като сумата по кредитната карта се възстановява в срок до 14 работни дни.


Новата дата на уникалния концерт на Деспина Ванди, на която певицата ще изпълни най-големите си хитове от началото на кариерата си до днес,, ще е на 12 март в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 25 до 60 лв.


За повече информация: 


https://www.facebook.com/events/275835666212524/?fref=ts


 


 


Генерален спонсор: OUZO Plomari


С подкрепата на: RING MALL, CANDY Club и OMV!


Медийни партньори на събитието: NOVA TV, Vbox7, Balkanika MTV, FEN TV, Vesti.bg, Дарик радио, радио Веселина, сп. Hello, сп. Glamour, сп. DIVA, Pik.bg, Dama.bg, Folk.bg, Codefashion.bg, Meloman.bg