Дете на годината 2020  - Билети

церемония по награждаването на талантливите деца на България

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Водени от желанието да изпълняваме нашата мисия да подкрепяме и се грижам за децата в България, създадохме това събитие вдъхновени от делата на Юлиан Александров. Той е на 14 години, когато избира вместо подаръци за своето кръщене, да събере средствата и да ги дари на социално слаби малчугани от община Кюстендил.

Тази инициатива ни напомня за десетките деца в страната ни, които учат, тренират, справят се с трудности и успяват, помагат и дават пример на всички. Често това остава невидимо и непризнато. Това са деца, които ще градят бъдещето ни и вярваме, че е достойно да дадем повече гласност за делата им.

Номинации ще се приемат за всички, които са на възраст от 1 до 18 години, както и за учители и треньори, благодетели. Смятаме, че тези, които неуморно отдават времето си за децата са също толкова важни, за да се родят звезди. Благодарение на екипната им работа, успехите стават реални.

Победителите ще бъдат избрани и наградени на официална церемония на 25.06.2021 г в 18 ч. в градината на зала ЕФЕ на х-л Маринела. Журито е съставено от многоуважавани членове в спорта, изкуството и обществения живот.

Очакваме родители и приятели активно да изпращат своите номинации, за да дадем заслуженото на талантливите ни българчета.

Всички събрани средства от продажбата на билети ще бъдат дарени за подмомагането на деца от социално слаби семейства в различни общини в страната.

Искаме да помагаме, да подкрепяме и да се събираме повече единомишленици, за да има повече усмихнати детски лица и красиво бъдеще за България!