ДЕТЕ НА ГОДИНАТА  - Билети

BGR detenagod - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Дете на годината е благотворителна инициатива на сдружение Оренда!


Водени от желанието да изпълняваме нашата мисия да подкрепяме и се грижам за децата в България,създаваме това събитие вдъхновени от делата на Юли Александров. Той е на 14 години и избра вместо подаръци за своето кръщене, да събере средствата и ги дари на социално слаби малчугани от община Кюстендил.


Тази инициатива ни напомни за десетките деца в страната ни, които учат, тренират, справят се с трудности и успяват, помагат и дават пример на всички. Често това остава невидимо и непризнато. Това са деца,които ще градят бъдещето ни и вярваме, че е достойно да дадем повече гласност за делата им.


Номинации ще се приемат за всички, които са на възраст от 1 до 18 години, както и за учители и треньори. Смятаме, че тези, които неуморно отдават времето си за децата са също толкова важни, за да се родят звезди. Благодарение на екипната им работа, успехи стават реални.


Победителите ще бъдат избрани и наградени на официална церемония на 07.02.2020 г в 18ч. в зала ЕФЕ на х-л Маринела. Журито е съставено от многоуважавани членове в спорта, изкуството и обществения живот. В инициативата се включват и децата от вокална група „Бон-Бон“, танцов ансамбъл „Средец“, спортен клуб по художествена гимнастика "Амарант", танцово студио „VS DANCE“,  придружено от ревю на “Bapa Kids Store”.


Очакваме родители и приятели активно да изпращат своите номинации, за да дадем заслуженото на талантливите ни българчета.


Всички събрани средства от продажбата на билети ще бъдат дарени на деца от социално слаби семейства в различни общини в страната.


Искаме да помагаме, да подкрепяме и да се събираме повече единомишленици, за да има усмихнати детски лица и красиво бъдеще за България!