Зареждане...

Disco Stars - Афтър Парти

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Клуб Corso ще бъде домакин на официалното афтърпарти на страхотния концерт Disco Stars

с участието на

Група Експоуз, DJ MARTI G

 София, 13.12.2019г. от 23:00ч.

 

 

Диското не е единствено музикален стил, а цяла епоха в историята на модерната култура. Песни и танци, на които не можем да се наситим, а знаем, че и вас ще ви се пее и танцува дори след края на невероятното изживяване Disco Stars. По тази причина сме подготвили за вас прекрасна новина – официалното афтърпарти на Disco Stars ще бъде в клуб Corso”. Горещо, вълнуващо и изключително парти, което ще ви остави за втори път без дъх след енергичните изпълнения на Шейла Боник от Boney M, Precious Wilson of Eruption, Сандра и Братя Аргирови.

Диското е в кръвта на всеки човек, който обича танците, на всеки човек, който предпочита цветовета в света ни пред сивотата, на всеки човек, който обожава бурния живот. Тази атмосфера ще пресъздадем за вас в клуб „Corso”. Очакваме ви с характерните за диското големи буйни прически, чарлстон панталони, широки буфон- ръкави и цветни марабута. Не пропускайте официалното продължение на концерта Disco Stars, където ще се насладите на перфектно обслужване, невероятна диско атмосфера, цветно настроение, тавани с диско топки, пречупващи светлините, много вълнуващи и разгорещяващи танци и безброй уникални спомени с група Expose Team. Те ще представят тематични лайв парчета, като Billy Jean на Майкъл Джексън, Proud Marry на Тина Търнър, Wake me up на George Michael, Rasputin на Boney M, Sweet dreams на Eurythmics и незабравимият саундтрак на филма „Брилянтин“.                                                                                                  

Специално за вечерта  DJ Марти G ще се погрижи за перфектното ви настроение, подбирайки любимите познати и популярни диско, ретро и фънки хитове, както и денс и хаус ремикси на ретро хитове на Kool & The Gang, Michael Jackson, Barry White, Snap,  Lisa Stansfield, Purple Disco Machine, Duke Dumont, Sean Finn, Haddaway, La Bouche, Ben Delay, Calvin Harris, Earth, Eind &, Fure, Steffano Pradi, Jax Jones, Fatboy Slim и други!

Телефон за резервация: 0886089611

Закупуване на билети за концерта “DISCO STARS”  В НДК  ЗАЛА1

https://www.eventim.bg/bg/bileti/disco-stars-sofia-national-palace-of-culture-hall-1-533593/event.html?