BG Disconew200 - Билети ©

DISCO STARS

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Концертът Disco Stars ще отбележи през декември „фаталния“ петък 13-и с концерт в Зала 1 на НДК с участието на култови световни звезди


      


          Мнозина вярват, че петък 13-и е фатална дата, изпълнена с опасности, на която се случват предимно негативни събития. 13-и декември 2019-а година не само, че ще бъде изключение, а ще се превърне в една невероятна и вълнуваща диско фиеста със звезди от световната сцена. Концертът Disco Stars ще донесе лятото и доза музикална екзотика в София само седмици преди началото на зимата.


На 13-и декември в 20:00 ч. на сцената на Зала 1 на Националния дворец на културата ще се качат някои от символите на едно от най-влиятелните музикални движения в историята – диското. Зрителите ще имат възможност да се насладят и да танцуват на много от най-великите и любими диско парчета, превърнали се в незабравими класики, в които са се влюбвали не едно и две поколения през последните няколко десетилетия. На „фаталната“ дата 13-и декември българската публика ще се забавлява с легендарните Шейла Боник, Precious Wilson of Eruption и Сандра, а тези световни звезди ще имат прекрасната българска подкрепа в лицето на Братя Аргирови.


Зала 1 на Националния дворец на културата ще се превърне в машина на времето, която ще ни върне във времената на диското, лудите танци и страхотната музика от 70-те, 80-те и 90-те години на миналия век.


Емблематичните изпълнители ще разгорещят феновете с изпълнения на иконичните песни „Rasputin“ “, „Rivers of Babylon“, „Daddy Cool“, „Ma Baker“, I can't stand the rain, One way ticket, Raising my family, Cry to me, I'll be your friend, „Maria Magdalena”, Little girl и много, много други.


Закупуване на билети за официалното афтърпарти на страхотния концерт Disco Stars в Corso Party Hall   с участието на Група Експоуз и  DJ MARTI G  в София на 13.12.2019г. от 23:00ч.


https://www.eventim.bg/bg/bileti/disco-stars-aftr-parti-sofi-corso-535555/event.html  


 


 


Закупуването на билет за специалната VIP Зона - Оркестрина, гарантира ексклузивен безплатен достъп до официалното Aфтър парти в CORSO PARTY HALL  


 от 23:00ч. на 13 декември.