DiVino.Taste 2019

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

DiVino.Taste е форум на българското вино – най-мащабното и значимо изложение на винопроизводителите у нас, което от 22 до 24 ноември 2019 ще събере близо 80 от най-добрите български винарни. В рамките на трите дни всеки посетител има избор да опита сред над 500 от най-добрите български вина. Съпътстващата програма на DiVino.Taste съдържа интересни майсторски класове и лекции на различни винени теми, подходящи за професионалисти и напреднали виноценители. DiVino.Taste 2019 предлага и обширна Good.Mood зона с вкусна храна, деликатеси, натурални продукти, аксесоари и книги за вино, място за отмора и разговори, както и магазин Casavino.


Повече на https://taste.bg


Описание на билет за 1 ден:


Цени •предварителна продажба *online* 15лв. •след 20 ноември и на място 19 лв. Билетът за един ден осигурява достъп до DiVino.Taste 2019 в зала 5 и 6 на Интер Експо Център в София в избран един (от три) произволни дни на изложението. Моля, представете разпечатания билет на рецепцията всеки от дните, в които желаете да го посетите. Там ще получите гривна, с която можете многократно да посещавате залите на изложението в рамките на деня.


Описание на билет за 2 дни:


Цени •предварителна продажба *online* 22 лв. •след 20 ноември и на място 27 лв. Билетът за два дни осигурява достъп до DiVino.Taste 2019 в зала 5 и 6 на Интер Експо Център в София в избрани два (от три) произволни дни на изложението. Моля, представете разпечатания билет на рецепцията всеки от дните, в които желаете да го посетите. Там ще получите гривна, с която можете многократно да посещавате залите на изложението в рамките на деня. Пазете билета и за втория ден!


Описание на билет за 3 дни:


Цени •предварителна продажба *online* 27 лв. •след 20 ноември и на място 36 лв. Билетът за три дни осигурява достъп до DiVino.Taste 2019 в зала 5 и 6 на Интер Експо Център в София и трите дни на изложението. Моля, представете разпечатания билет на рецепцията всеки от дните. Там ще получите гривна, с която можете многократно да посещавате залите на изложението в рамките на деня.


На 22 ноември - петък изложението ще стартира в 17 часа за посетители до 21 часа


23 ноември - събота от 11 до 19 часа


24 ноември - неделя от 10 до 19 часа