ДОБРАТА, ЛОШАТА И КРАСИМИРА

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Описание събитие 20/10/2020

Красимира Хаджииванова, Елисавета Белобрадова и Оля Малинова са 3 жени на микрофона. Те промениха разбирането за стенд-ъп в България и разпродадоха 2 пъти зала 1 на НДК с култовия спектакъл One Night Stand. След като през лятото на 2019 пръснаха по шевовете плажа на Варна, разпродадоха 3 пъти и отмениха 3 пъти този спектакъл- най-после се завръщат за да представят "Добрата, Лошата и Красимира" във Варна. Авторски стенд-ъп за живота, секса, мутренските времена и Бразилия, където класическата поезия се смесва с битови драми и много голи хора. Шоуто беше 4 пъти разпродадено в София, въпреки, че Оля е посветила своя текст на Варна. !!!ВСИЧКИ ЗРИТЕЛИ С БИЛЕТИ ЗА ОТМЕНЕНИ СПЕКТАКЛИ ВЪВ ВАРНА ЩЕ МОГАТ ДА ПОСЕТЯТ ТОВА СЪБИТИЕ ПРЕЗ ПРЕЗАВЕРКА ИЛИ ДОПЛАЩАНЕ!!! Поради големия интерес и ограничените места ще помолим всички, които искат да върнат билетите си да направят това до 30 Септември 2020.

Връщане на билети:

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.

- с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.


Вратите отварят в 19:00, шоуто започва в 20:00

Съдържанието е експлицитно и на събитието не се допускат лица под 18 години без придружител. Билетът не гарантира седящо място, за резервации, молим, обръщайте се към клуба: 📞 0882 40 30 20 🗓️ 20.10.20 / Start 20:00 / 👉 бул. „Цар Освободител“ 76 Г