BGR 3zenimic - Билети ©

ДОБРАТА, ЛОШАТА И КРАСИМИРА

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Кралиците на стендъпа гостуват в Пловдив


Скандалните Елисавета, Красимира и Оля от култовия формат Три жени на микрофона ще представят за пръв и единствен път в Пловдив авторския си спектакъл ''Добрата, Лошата и Красимира''. Събитието е част от проекта ''Театър в Клуба'' и ще се проведе на 29.02 от 20:00ч. в W club Plovdiv!

Те са три жени, които разбиха стереотипите за стенд-ъп в България и разпродадоха два пъти цялата зала 1 на НДК. Авторският им спектакъл - "Добрата, Лошата и Красимира", който беше 4 пъти разпродаден на премиера в София, ще стъпи шумно на пловдивска сцена.Очаква ви едно шоу без вицове, но и без цензура. Защото Оля Малинова, Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова ще говорят, както винаги, само и единствено за най-важните неща в този и следващия живот. По-откровени и по-крайни от всякога.


Спектакълът не се препоръчва за хора с чувствителна кожа и душа, хора под 18 години, както и целомъдрени личности.


„Театър в клуба” е съвместен проект между пиар и продуцентска компания Plovdiwood Ent. и един от най-популярните клубове в Пловдив- Club W. Комедийните спектакли и stand up артисти превземат все повече клубната сцена у нас и поради това двете страни се обединяват, за да създадат алтернативна сцена, както за любителите на комедийния жанр, така и за гостуващите артисти в града под тепетата.