ДОБРАТА, ЛОШАТА И КРАСИМИРА

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Три жени на микрофона имат неприличното удоволствие да представят първия си авторски спектакъл ”Добрата, Лошата и Красимира.“

След лишения от здрав разум One Night Stand, който разпродаде зала 1 на НДК барабар с балконите и гнездата на лястовиците по фасадата на Двореца, момичетата изневериха на столицата с разюздано лятно турне, което повдигна много вежди във Варна, Бургас и Велинград.

Сега откриваме смешния сезон в столицата с едно комедийно шоу без вицове, но и без цензура. Защото Оля Малинова, Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова ще говорят, както винаги, само и единствено за най-важните неща в този и следващия живот. По-откровени и по-крайни от всякога.

Спектакълът не се препоръчва за хора с чувствителна кожа и душа, хора под 18 години, както и целомъдрени личности.

City Stage Sofia ще настани с приоритет хората с инвалидни колички и зрителите със затруднено придвижване. Спектакълът започва в 21:30, а вратите на заведението отварят в 20:00, за да можете да се настаните комфортно.

Всички, закупили билети от нормална ценова категория, ще бъдат настанени по реда на пристигане. Заведението не предлага резервации, затова, ако желаете седящи места, моля, елате навреме.

Всички, закупили VIP билети, ще бъдат настанени съответно в сепарета, на маси по 4 човека, пред сцената, както и на седящи места на бар до сцената. Техните седящи места са гарантирани.

Билети на място няма да се продават.

По време на събитието ще бъде осъществявано видеонаблюдение с цел осигуряване на безопасността, както и видеозаснемане с маркетингови цели.

Билети можете да намерите на касите в Office 1 Superstore, OMV Bulgaria, Orange-BG Orange center, Български пощи и Технополис