Зареждане...

ДОБРАТА, ЛОШАТА И КРАСИМИРА - Билети

Детайли за събитието

След светкавично разпродадени две дебютни вариете- програми, „Три Жени на Микрофона“ се завръщат през Декември за да ви качат нивата на допамин малко преди Нова Година.

В уютните и дори комфортни сепарета на Клуб Карусел ще можете да се насладите на последните две дати на триото за годината. И докато тънете в лукс и се наливате без да ви видят в тъмного ще научите най-важните неща от изминалата година, а и от живота като цяло.

Спектакълът не се препоръчва за хора с чувствителна кожа и вълнени чорапи, хора под 18 години, както и целомъдрени личности в кетоза.

Спектакълът започва в 21:30, а вратите на заведението отварят в 20:00, за да можете да се настаните комфортно.

Всички, закупили билети от нормална ценова категория, ще бъдат настанени по реда на пристигане. Заведението не предлага резервации, затова, ако желаете седящи места, молим, елате навреме.

Всички, закупили VIP билети, ще бъдат настанени от прекрасните хостеси. Техните седящи места са гарантирани.

Всички гости на 28 Декември са добре дошли да останат в клуба и след спектакъла, като управата на клуба си запазва правото да премести тези гости за чиито места има резервации.

Всички гости н 29 Декември са добре дошли да останат в клуба и след спектакъла, като управата на клуба няма да ги мести, но предупреждава, че това е годишното Staff Party на общо 12 нощни заведения и ако останете има реален шанс да видите любимите си бармани цивилни и в топ форма.

По време на събитието ще бъде осъществявано видеонаблюдение с цел осигуряване на безопасността, както и видеозаснемане с маркетингови цели.

За повече информация за събитието следвайте страницата на 3Жени на микрофона тук 

!!!ВАЖНО!!! ПРИ ИЗБОР НА СЕПАРЕТА И МАСИ ОТ ИНТЕРАКТИВНАТА СХЕМА- ТРЯБВА ДА КЛИКНЕТЕ НА СЪОТВЕТНАТА ФИГУРА ТОЛКОВА ПЪТИ, КОЛКОТО МЕСТА ИМА.

Например за сепаре от 5 човека- кликате 5 пъти за да бъдат добавени в кошница. По този начин ви осигуряваме 5 отделни билета и всеки от компанията може да си влезе отделно без да се чакате и да се бавите.