DREAM THEATER  - Билети

DTsquare200 - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Европейското лятно турне на DREAM THEATER започна. Групата ще бъде в София на 3 юли за един страхотен концерт в Зала 1 на НДК.


Въпреки първоначалните очаквания, че и в това турне DREAM THEATER заедно с няколко нови песни ще изсвирят и легендарния ‘Metropolis Pt. 2’, концертният им агент ни съобщи снощи (11 юни), че музикантите са решили да представят специална 90-минутна фестивална програма с песни от различни моменти от своята славна история.


 


Новият албум на DREAM THEATER се казва 'Distance Over Time' и излезе на 22 февруари. Записите са продуцирани от китариста ДЖОН ПЕТРУЧИ, смесени от БЕН ГРОС и мастерирани от ТОМ БЕЙКЪР.Според ПЕТРУЧИ, от гледна точка на звука - това е най-добрият албум, който DREAM THEATER някога са правили. 


 


"Целта ми като продуцент беше да се опитам да направя най-добре звучащия албум на DREAM THEATER, който някога сме създавали - така че, слушателят да бъде обгърнат от музиката. Много исках, този албум да е отражение на духа, радостта и страстта, с които подходихме към правенето му. Стараех се, когато го чуете, да усетите органичната същност, ярко изразена самоличност и сурова енергия, които групата успя да произведе в студиото. И мисля, че успях."


 


Непосредствено преди DREAM THEATER на сцената в София ще видим и виртуозите ДЖЕЙСЪН РИЧАРДСЪН и ЛЮК ХОЛАНД. А преди това, по желание на самите DREAM THEATER и три български формации - ODD CREW, ALEXANDRA ZERNER и STOP THE SCHIZO


 


Ограничено количество билети можете да намерите в системата на www.Eventim.bg. Не пропускайте DREAM THEATER на 3 юли в Зала 1 на НДК.


 


!!! За концерта на DREAM THEATER в Зала 1 на НДК в София - всеки билет е за точно определен ред и място. За удобство на всички посетители и ценители на музикалното изкуство, деца няма да могат да стоят в скута на своите родители. Поради тази причина, за този концерт, няма безплатни билети за деца!