Двама мъже и половинка  - Билети

BG Dvama - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

На 7 февруари от 19:30 часа на голяма сцена в THEATRO ще имате възможност да сте част от един запаметяващ се спектакъл, а датата е изключително специална за определен човек с голямо Ч!

За да разберете кой е той, трябва да облечете хубавото си настроение и да сложите най-красивата си усмивка, за да направите този човек с вашето присъствие още по-щастлив.

В замяна той ще ви подари с усмивка вечни теми за политиката, футбола, тъщите и жените, които са част от авторския спектакъл „Двама мъже и половинка“.

На сцената ще видите един незабравим професор от ВИТИЗ и негов ученик заедно няколко десетилетия по- късно. Днес всеки от тях има зад гърба си завидна кариера, но в този спектакъл са в пълна хармония. Става дума за проф. Николай Атанасов – Шуши и Георги Низамов – Низама.

Като верни привърженици на руската класика и твърдия алкохол, а и като добри познавачи на българската народопсихология, двамата актьори правят запомнящи се роли в авторския спектакъл на проф. Николай Атанасов. Нещо, към което българските режисьори сякаш все по-рядко посягат.

Не, няма нищо общо със сериала. Или пък има. Ако в „Двама мъже и половина” виждаме класическия американски хумор, то в „Двама мъже и половинка” той е толкова български, че няма как да ви остави безразлични.

Това е спектакъл, който е зареден с много смях. Шегите са толкова наши и в същото време толкова универсални за българите, където и да се намират по света, че няма как да не видите себе си в поне една от ситуациите. Ако все пак познавате стила на Шуши и Низама, няма да е изненада, че на места ви очаква доста черен хумор, без да е просташки.

„Двама мъже и половинка” е един обзор на нещата от живота, както българите го правим най-добре – на чашка. Неслучайно казват, че като седнем на маса, всички разбираме от политика, история, секс и футбол. Тогава проблемите изглеждат понякога по-големи, понякога по-незначителни, но винаги лесни за решаване.

„Българинът обича да има нещо за пиене и да има другарче, с което да си говори. А когато започнат да говорят, минават през темите за семейството, брака, секса, тъщите, свекървите, футбола, политиката…“

За тези, които още не са гледали „Двама мъже и половинка“, вниманието грабва първо плакатът на постановката, дело Ивайло Нинов, един от най-добрите български карикатуристи. С езикът на изобразителното изкуство той отлично загатва, че ни очаква много смях.

Сдружение „АРТИСТИЧЕН ГЛАС“ подкрепя и е част от българското изкуство, подкрепете го и вие!

Билети за представлението можете да закупите:

– в мрежата Eventim

– и на касата на Théatro , гр. София, ул. „Върбица“ 12