Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

МАНУ ЧАО И НЕГОВИЯ АКУСТИЧЕН ПРОЕКТ EL CHAPULIN С ЕКСКЛУЗИВЕН КЛУБЕН КОНЦЕРТ НА 22 ОКТОМВРИ В ТЕРМИНАЛ 1

Соло поектът му El Chapulín ще бъде представен за първи път в България.
Само 500 души ще могат да се докоснат до шоуто.


 

MANU CHAO ще изнесе ексклузивен клубен концерт в София на 22 октомври. Домакин и иницатор на специалното събитие е клуб Терминал 1. Само 500 души ще имат възможност да присъстват. Важно за отбелязване е, че билетите се пускат в продажба днес – 1 октомври, точно в 15:00 ч. в мрежата на Eventim.bg. По желание на самия артист, цената им е повече от достъпна за такова специфично и ценно шоу - 50 лв.

Освен с мащаба си, събитието е любопитно и с това, че за първи път в България ще бъде представен съвсем пресният проект на Manu Chao  - El Chapulín Solo. Популярният изпълнител ще излезе на сцената в компанията на двама свои приятели - китарист и перкусионист - Luciano Falico и Mauro Mancebo. В сетлистът ще влизат добре познатите класики плюс някои напълно нови песни, изцяло в акустично изпълнение. На 22 октомври вратите на клуб Терминал 1 отварят в 21:00 ч., а концертът започва точно в 22:00 ч., като се очаква времетраенето му да бъде около два часа.

Организаторите напомнят, че броят на билетите е ограничен само до 500, като още на този етап е ясно, че датата ще бъде единствена. Поради тази причина се препоръчва възможно най-бързото закупуване на билети, като на място такива няма да бъдат предлагани. Каси - щанд EVENTIM - ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, Строежа, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на Eventim.bg.

Клуб Терминал 1 се завръща след четиримесечна пауза и пълно интериорно и функционално обновление, като откриването на сезона е обявено за 11 октомври.

***

Билети: от 15:00 ч. на 1 октомври 2019 г. в мрежата на Eventim.bg.

Страница на събитието във Фейсбук:
El Chapulin Solo - Live at Club Terminal 1 - 22 October 2019
https://www.facebook.com/events/704501526627148/?active_tab=about