Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Описание

ЕГМОНТ представя

Емил Конрад на турне с „Изкуството да бъдеш мързелив“

След невероятния успех на премиерата в София през есента на 2016 г. комедийното шоу на най-популярния български ютюбър се пренася в Пловдив, Варна, Бургас и Русе.

Почитателите на Емил Конрад в четирите града ще видят любимеца си за пръв път на голяма сцена и ще се забавляват на живо с неподправените му истории. С присъщото си свежо чувство за хумор Емил ще сподели с публиката комични случки, откровени размисли по вълнуващи и актуални теми и гарантирано силни емоции. Очаква се и бляскавата поява на екранната му половинка Силвето. Любимецът на тийнейджърите с намигване обещава нещо специално и различно за зрителите във всеки от градовете, включени в турнето. И както знаят най-големите почитатели на Емил, с него никога не е скучно, а изненадите и доброто настроение са гарантирани.

Подготовката на премиерното шоу вдъхнови влогъра и за едноименната му трета книга – „Изкуството да бъдеш мързелив“. „Самото представление, както и заглавието на книгата, са провокирани от онези моменти в ежедневието, когато в желанието си да спестиш време, средства или усилия, се опитваш да си улесниш живота, споделя Конрад. – Тогава мързелът се превръща в изобретателност, находчивост и креативност и в крайна сметка се оказва полезен. Е, както с всичко останало, въпросът винаги е в мярката.“

Емил винаги е признавал, че е това, което е, благодарение на феновете – затова би се радвал да благодари лично на всеки от зрителите след шоуто, като отдели време за снимки и автографи.

Графика на турнето:

Русе - 13 май, 11,00 ч.

Канев център Русенски университет

 

Бургас - 14 май, 11,00 ч.

Културен дом на нефтохимика

 

Варна - 3 юни, 11,00 ч.

Фестивален и конгресен център

 

Пловдив - 10 юни, 11,00 ч.

Драматичен театър Пловдив

 

Билети за шоуто се предлагат в партньорската мрежа на eventim.bg (бензиностанции ОMV, книжарници Orange Center, Technopolis, Български пощи и др.), както и на следните каси:

Пловдив – касата пред Общината,

Русе – касата в „Булстрад Арена“,

Бургас – касата на „Държавна опера Бургас“,

Варна – касата на „Дворец на Културата и спорта“.

Организаторите напомнят, че съгласно законовите разпоредби лица под 14 г. следва да бъдат придружавани от пълнолетен придружител. Деца до 3 години се допускат безплатно без право на седящо място и с пълнолетен придружител.

Шоуто на сцената ще продължи ок. 1 час, а желаещите да се срещнат лично с Емил Конрад могат да изчакат реда си след представлението.

Турнето „Изкуството да бъдеш мързелив“ на Емил Конрад се организира от издателство „Егмонт“.

Каналите на Емил Конрад:

YouTube: https://www.youtube.com/user/emilconrad

Facebook:https://www.facebook.com/EmilKConrad
Twitter: https://twitter.com/EmilConrad

Instagram:http://instagram.com/emilconrad
Tumblr: http://emilconrad.tumblr.com/

Snapchat: emilconrad

Деца до 3 г. влизат без билет и без право на седящо място с пълнолетен придружител.