ENSLAVED, SAMAEL  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ENSLAVED и SAMAEL най-после идват в София за един специален концерт, в който те ще бъдат централни герои! И двете групи ще имат еднакъв статут в концерта и ще се представят всяка с цялата си програма.


 


Току що излезлият нов албум на ENSLAVED - 'E' се очертава като (вероятно) най-успешният в кариерата на норвежкия култ. Той влезе директно на 12 място в класацията за албуми в тяхната родина. И ако това беше очаквано, то появата му на 6 позиция в чарта на US Billboard за така наречените 'Heatseekers' е огромен успех.ENSLAVED
ще долетят в София веднага, след като завършат като хедлайнери традиционното голямо американско турне на популярното списание Decibel през март.


 


SAMAEL ще вложат в своето шоу и парчета от чисто новия си, десети студиен албум - ‘Hegemony’, но и най-забележителните песни в своята дискография. 


 


Още групи ще се включат в двете поредни празнични вечери в клуб *MIXTAPE 5*, ето програмата до този момент - 12 години радио ТАНГРА МЕГА РОК през 2018:


 


3 април - ENSLAVED и SAMAEL


4 април - PARADISE LOST  


 


*** в продажба са и двудневни билети!!!


 


Времето лети...и така, както сега през декември ще празнуваме цели 25 години от началото на идеята РАДИО ТАНГРА, през април ще имаме и тържества по повод 12 години от рестарта и раждането на радио ТАНГРА МЕГА РОК. Това означава няколко великолепни концерта, както и една вълнуваща 2018, по принцип.