Enter Shikari  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

 


HACKTIVIST СА СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА ENTER SHIKARI!


НЕВЕРОЯТЕН БОНУС ЗА ОГРАНИЧЕН БРОЙ ФЕНОВЕ!!!BGTSC представя HACKTIVIST - специалните гости на концерта на ENTER SHIKARI, който ще се състои на 6 Октомври в столичния клуб Mixtape 5 от 19:00 часа. 


HACKTIVIST са петчленна група създадена през късната 2011 година в графство Бъкингам, Англия. От самото начало бандата е в състав J Hurley – вокали, Ben Marvin – вокали, Josh Gurner – бас, Rich Hawking – ударни, Timfy James – китара, електронни и вокали. Творчеството им се отличава със специфичен саунд, представляващ смесица от groove, metal, grime, hardcore and hip-hop. Ефекта от това което правят е доволна и екзалтирана публика, която никога не пропуска срещите си с тях.

HACKTIVIST получават и натрупват многобройна фен маса за кратко време, като творчеството им предизвиква интерес и на медии като BBC Radio 1, Radio XFM, Kerrang! Radio, Scuzz TV и Kerrang! TV, които многократно излъчват техни парчета. Печатните медии като Metal Hammer, Total Guitar, Rock Sound and Kerrang!, Insomniac, The Guardian също не остават безучастни към новата рок-хип-хоп химера.


Към момента групата има регистрирани множество клубни и фестивални  участия в страните от Европа, като Испания, Чехия, Люксембург, Холандия и Белгия, в това число участия на главна сцена на френския Sonisphere и Rock Am Ring / Im Park в Германия, в това число участия на Британските фестивали Download, T In The Park и Reading / Leeds.


 


Билети се разпространяват онлайн и в мрежите на EVENTIM в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно можете да закупите билети в бензиностанциите на OMV в цялата страна.


В момента и до деня на събитието цената на билетите е 35  лева, а в случай на налични в деня на голямото шоу и на място в клуба цената ще е 45 лева.


За клуба:


*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv
****Най-доброто място за това изключително шоу!


 За повече информация и въпроси: events@bgtsc.eu

Предстои оповестяването на участници и още подробности!


BGTSC препоръчва навременното закупуване на билетите и спазването на реда в клуба!


VIDEO на HACKTIVIST:


Elevate - http://youtu.be/jFUizeNi7SI


Cold Shoulder - http://youtu.be/hbaVhDQfa3I


Unlike Us - http://youtu.be/qJrEBqTCK50


Ni**as In Paris - http://youtu.be/XDtP3yFZQow


Deceive & Defy - https://youtu.be/_1AiCDcObFM


 


MUSIC на HACKTIVIST:


Elevate [Free Download] http://www.musicglue.com/hacktivist/store/