EVERLAST - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Everlast: Винаги различен, винаги нов

Популярният американски изпълнител - със специално клубно шоу в Music Jam на 16 юли, вторник

 

Можете да го наричате Евърласт, Уайти Форд или дори Ерик Франсис Шроуди. Но под каквото и име да е преминал в даден етап от забележителната музикална кариера, светът го е видял да преоткрива себе си няколко пъти.

От първия му солов албум, Forever Everlasting, заедно с Rhyme Syndicate, до сензационния успех на "Jump Around" с House of Pain, Евърласт винаги се е противопоставял на скептиците. Пример за това са и мултиплатинения Whitey Ford Sings the Blues, както и приноса му в спечелилия "Грами" албум Supernatural на Карлос Сантана (парчето “Put Your Lights On”, което Сантана нарича "центъра на албума").

Най-новият му албум, Whitey Ford’s House of Pain, е неговият седми студиен запис и ни предлага едно невероятно изживяване, включващо елементи от цялото музикално пътуване на Everlast, продължило почти три десетилетия.

При поредното си гостуване в България Евърласт, който винаги се е радвал на особено топъл прием от българските си фенове, ще се качи на голямата сцена на клуб Music Jam за едно изцяло ново, наистина впечатляващо шоу, с озвучаване, мултимедиа и светлини, подобаващи за артист от неговия ранг.

БИЛЕТИ

Билетите за шоуто на Everlast

в Music Jam, са в продажба от:

 

7  МАЙ (ВТОРНИК) 2019

и могат да бъдат закупени от:

 

-        мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.

 

-        офиса на Sofia Music Enterprises

                                    и касата на клуба.