евгени22 - Билети

ЕВГЕНИ ГЕНЧЕВ

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

На вниманието на закупилите VIP билети за концерта@Евгени Генчев, 3 юни 2023 г. (събота), Античен театър, Пловдив.

Ще ви очакваме в деня на спектакъла в 16.15 часа на „задния“ вход на Античен Театър (от към Пловдивска митрополия, улица ул. "Станислав Доспевски" ). Очаква ви лична среща с Евгени Генчев, сесия за снимки и автографи и присъствие на репетиция за концерта. Моля, бъдете точни и задължително носете билетите си. 

VIP билетите за Пловдив са изчерпани, но все още има свободни места в другите зони. Евгени Генчев в Пловдив! На 3 юни 2023 г. (събота) в Античен театър световният клавирен виртуоз ще представи за първи път пред родна публика соловия си музикален спектакъл

“Моята музика. Моят свят. Самият аз.” е мотото на концерта с който Евгени Генчев ще представи любимата си музика в родният Пловдив! В съботната вечер, момчето което тръгна от града на тепетата и превзе високи артистични върхове, ще направи не просто концерт, а истинско клавирно шоу с негови аранжименти на композиции от Албинони до Queen и Nirvana! Евгени е подбрал произведения, които са близки до сърцето му и които са оставили траен отпечатък във времето и музикалната история. В тази емоционална вечер към него на сцената ще се присъединят и музикални гости, които ще бъдат специална изненада!

Не по-малко вълнуващо е и мястото на концерта. За Евгени, както и за всеки пловдивчанин, Античен театър е събирателно от история, наследството и култура! Тук е и първият концерт, на който Евгени присъства като дете, а сега Античен театър ще приюти и неговият музикален спектакъл. Евгени Генчев споделя:

“Много се вълнувам да представя моето соло шоу за пръв път в родината. Като класически пианист аз съм концертирал от Австралия, Азия до Щатите. Но за класическите музиканти съм човек, който се е присъединил към ‘тъмната страна’. За мен музиката е универсална. Нямам желание да се ограничавам от жанр. Водя се от това, което ме докосва. Пианото е инструмент, на който можеш да изсвириш всяка мелодия, която е близка до сърцето и успява да те развълнува. Винаги съм целил да предам това усещане на публиката и нямам търпение да споделя това специално преживяване с вас”.

От това откровение става ясно, че ни очаква не просто класически клавирен концерта, а истинско шоу, което ще ни предложи вихрушка от музикални стилове – класика, поп и рок музика!

Евгени Генчев е музикант, композитор, педагог, актьор и писател, възпитаник на престижната Кралска музикална академия в Лондон. Споделя, че се чувства еднакво добре когато свири за няколко милиона зрители пред Бранденбургската врата за посрещането на 2017 година и когато продуцира музика в студиото си или застава пред филмовата камера.

След супер успешните му концерти в Европа, Северна Америка, Азия и Австралия, световните музикални критици го нарекоха “лъвът на клавишите“. Споделял е една сцена със сър Том Джоунс, Лейди Гага и много други. Изнася супер успешни турнета с Лука Шулич от 2Cellos.

Евгени има множество телевизионни участия в канили като RTL, ARD, ZDF, BBC, Deutsche Welle, Pro7, както и паметно присъствие в телевизионното шоу Heidi Klum’s Next Top Model. Българската публика го познава от последното издание на телевизионния формат „Ергенът“ (bTV Media Group).

VIP билети включва:

Седящо място във VIP зона, директно пред сцената; Присъствие на репетиция (допълнително ще публикуваме във Facebook събитието точният част и на кой вход на "Античен театър" ще Ви очакваме); Среща с Евгени след репетицията; Снимка или селфи с Евгени; Картичка или плакат с автограф;


Концертът на Евгени Генчев “Моята музика. Моят свят. Самият аз.” е с начален час 20.00 часа.


Събитието се осъществява с подкрепата на Община Пловдив и е част от Културния календар на града.