moitepari - Билети ©

Expo MoitePari – Планирай твоите финанси

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

EXPO MoitePari за трета поредна година представя ценни съвети за управление на личните финанси


 


Как успешно и ефективно да планираме финансовия си успех?


 


Третото издание на EXPO MoitePari, ще се състои на 16 и 17 ноември в Новотел София. Събитието, организирано от финансовия портал MoitePari.bg, ще помогне с полезни съвети как да взимаме добри и информирани решения относно личните си доходи.


След две успешни издания на EXPO MoitePari, за първи път тази година събитието ще провокира участниците да се включат  в практически обучения, за да упражнят наученото от лекционната част. На работилниците ще се обсъдят не само начините за управление на личните финанси, но и наличните инвестиционни възможности. Ще се анализират реални казуси и ще се постави фокус върху важни въпроси като личната мотивация и поносимостта към финансов риск. Ще се мине през основните финансови инструменти и техните функции.  

Заповядайте  в третото издание на EXPO MoitePari!  Повече информация можете да видите на САЙТА НА СЪБИТИЕТО


Водещи финансови експерти, ще споделят своя опит и теоретични познания в областта. Някои от лекциите ще повдигнат въпросите за новите тенденции в спестяванията, иновативните банкови продукти, инвестирането във взаимни фондове, жилищните кредити и финтех технологиите.


През двата дни на събитието посетителите ще имат възможност да се консултират с представители на водещи финансови институции, както и да се запознаят подробно с широкия спектър от техните продукти и услуги.


Организаторите от финансовия портал MoitePari.bg са подготвили и интересни предизвикателства за всички участници в изложението, както и специална игра с награди.


 


Заповядайте  в третото издание на EXPO MoitePari!  Повече информация можете да видите на САЙТА НА СЪБИТИЕТО