Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

 

Party League Entertainment и Club Joy Station представят: " EXPOSED " – едно черно парти на следващо ниво, в което всяка секунда от вечерта гарантирано ще бъде пълна със силни емоции.

 

Старт на вечерта дават "Sofia Riders" в 20:00 : удоволствие за очите, прет-а-порте за мотори и парад на Софийски мотористи, на паркинга пред Joy Station.

 

В 22:00 вратите се отварят, а партито започва да набира скорост с подгряващ сет от страна на Mr. V и най-доброто от най-доброто в света на RnB музиката.

 

23:00 бележи момента, в който ситуацията започва леко да излиза извън контрол, защото сцената превземат танцово училище "The Center" с уникално стрийт-денс шоу, което неминуемо ще остави всички присъстващи без дъх.

 

В 23:20 EXPOSED продължава с диджей шоуто с две хип-хоп гурута зад пулта: Mati и BigBo - едно преживяване, способно да задоволи дори най-изтънчения рап вкус.

 

00:00 Вечерта минава на бързи обороти с лайв на варненското хип-хоп чудовище с неизброимо количество башмайсторски хитове, г-н “Не съм ти Big Meech” - Dim4ou!

 

Докато изпълнителите си поемат въздух, на сцената ще излязат невероятните момичета от Twerk BiterZzz, които ще покажат завидни "twerk" умения и определено ще повдигнат температурите в залата.

 

В 2:00 партито вече е извън контрол – точният момент, сцената да превземат техни величества рап легендите Ъпсурт с Мария Драгнева, Балет Нова и Dj Cass с най-доброто от софийската школа и всичките му там бели жиги, колеги, три-в-еднота и даже доза туърк.

 

През цялото време зад микрофона с неизчерпаемия си запас от смешки, лафчета и забавни коментари ще бъде още един от MVP-тата на рапа - Монти от Ice Cream.

 

Естествено, ако го няма във фейсбук, все едно не се е случило, а ако не сме хубави – не се тагваме. Затова задача да следи за красотата и изяществото на всички кадри има човекът с безброй партита зад гърба си – Дориан Тодоров.

 

С други думи, 11-ти Ноември ще остане в историята - " EXPOSED " в Joy Station стартира новата вълна на нощния живот в столицата. Или иначе казано: ако пропуснете това събитие, никога няма да си го простите!

 

**За резервации: 02 8622967**

**Достъпно за инвалиди**

**Достъпно за лица под 18г (само с придружител)**

**Предварителна продажба на билети от 20лв, на място - 25лв, в мрежите на EVENTIM и ФАНТАСТИКО**