Fespa Print Fest  - Билети

fespa - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието


Fespa Print Fest е пилотно събитие на Феспа България, което има за цел да срещне производителите на реклама с ПР агенции, маркетинг мениджъри, мениджъри закупуване, мениджъри производство, архитекти, интериорни и екстериорни дизайнери, бранд мениджъри, като създаде възможност за директен контакт и избор на подизпълнители за конкретни проекти.

Програма на събитието: 11:00- 17:00 - вход свободен Срещи с изложители, презентации на продукти, материали и новости в производството на реклама. Възможността на избор на директен производител, би могла да оптимизира бюджета на текущите проектите, а многообразието от материали и технологии, ще обогати работата ви със свежи идеи. Upcycling workshop- креативна работилница, в която може да създавате сами нов продукт от отпадъчни материали от рекламната индустрия.

17:00- 20:00- вход с покани или билети, които могат да се закупят в мрежата на Ивентим

Бизнес коктейл

Гост лектори 1. Николай Петканов, "Плакат срещу Банер - Адаптирай се или изчезни!"

29+ години опит в различни сфери като:

Предприемачество

Продажби

Маркетинг

Лична мотивация

Основател и съосновател в 9 start up компании

2. The Business Institute Екип от практици с опит – мениджъри, предприемачи и експерти, които използват и адаптират за българския пазар методологии на Stanford University, Cornell University, Harvard University, Business Model Generation. Разработват и организират майсторски класове и бизнес програми в областите: мениджмънт, финанси, маркетинг, продажби, предприемачество и иновации.