Фестивал за поп и рок музика София 2017  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ПОП И РОК МУЗИКА СОФИЯ 2017


В


ПОДКРЕПА НА НАЦИОНАЛНАТА БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ


„НЕКА БЪДЕМ ПО-ДОБРИ“


 


Подарете си едно изключително преживяване с Международният фестивала за поп и рок музика – „София 2017” с участието на обичани български изпълнители.


Международният фестивал за поп и рок музика – София 2017 е част от Културния календар на София за 2017 година, съобразен е и отговаря на основните принципи за свобода на творчеството и отвореност към публиките, за насърчаване на междукултурния диалог и международното сътрудничество, равнопоставеност на творците, ефективност и прозрачност в областта. 


Събитието се организира от Sprint Production с подкрепата на Министерството на културата и Столичната община, и подкрепя Националната благотворителна кампания „Нека бъдем по-добри“ за изграждане на Център за лечение и рехабилитация на хора, пострадали при инциденти и хора в състояние на будна кома.


След стартиране на Кампанията, средства бяха предоставени на 5 човека в състояние на "будна кома" за провеждане на лечение и рехабилитация, но се оказа, че в България има още хора в това състояние, а близките не могат да си позволят „лукса“ да повеждат лечение в чужбина. Това е и причината да се продължи каузата за популяризиране на проблема и за намиране на трайно решение с разкриване на Център в Панчарево. До настоящия момент със събраните средства от дарители е извършен ремонт на отделението, но те са крайно недостатъчни за цялостното стартиране на Центъра.


Необходими са и средства за оборудване и обзавеждане.


Събитието ще се проведе на 18 септември в Зала 1 на НДК в две категории:


15:00 – Международен конкурс за изпълнители – /вход свободен/


19:00 – Конкурс за нова българска песен и Гала концерт с награждаване на лауреатите. Билети могат да бъдат закупени от касата на НДК и мрежата на Ивентим.


За повече информация: www.sofiasong.bg