FETISH BALL  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

София ще има своя първи Фетиш Бал !


 


За първи път в България организираме истински Fetish Ball на 28 януари в София. Мястото е може би най-утопичния бар в София, носещ името „ 4-ри стаи” на ул. „Ангел Кънчев” 20. Но що за събитие ще е това ?  Латексови корсети, високи токчета,  връзване, камшици, висене на куки, секс играчки, татуировки и още много други форми на фетиша ще бъдат събрани на едно място за една вечер, в която София ще преживее първия си Фетиш бал.


Това събитие ще е за истински ценители, които възприемат Фетиша като изкуство, начин да  изразят себе си и не се притесняват да го покажат.


 


Специални гости  на събитието ще са:


 


Domina Lola - впечатляващ фетиш модел и артист с изразена привързаност към латекса.


Участвала е в легендарни събития като Wasteland и Clinic в Амстердам, Torture Garden в Англия и Гърция. Имала е удоволствието да работи съвместно с имена като RubΒberdoll (САЩ), Risque(Франция), Pornfreaks deluxe(Холандия). Партньор на нейното шоу в София ще бъде порно актрисата ILEKTRA GALANOU, която ще партнира на Лола.  ILEKTRA  е участвала в BERLIN PORN FESTIVAL и EROTICA FESTIVAL. Тя ще представи истинско хардкор шоу.


 


Alexis D е артист, който ще представи спектакъл, повлиян от Шибари-традиционното японско изкуство за връзване.  В неговото изпълнение ще се включи и SALILIA, която е фетиш модел и муза на Alexis D.


Той е участвал в много събития в Гърция и Европа- Torture Garden, Fetish ball ,The 2nd London Festival of the Art of the Japanese Bondage, Athens International Tattoo Convention, Erotic Festival Athens , Erotic Dream Athens , Erotic Dream-Thessaloniki , Athens Erotica,  Sinners in Heaven …


 


George Fakinos – е известен гръцки dj и продуцент в стиловете индъстриъл, електро, хард-денс и дъбстеп. Резидент ди-джей на всички фетиш шоута в Гърция. До момента той е гостувал в Престън, Лондон, Любляна, Москва, Барселона, Виена, Лос Анжелис, Вашингтон и Тампере.


Първата му компилация , наречена „Friendly Fire” беше издадена през 2003-а от EMI Greece. Наскоро негови парчета бяха включени в немската компилация Aderlass.


Той ще бъде основната фигура зад пулта на 28ми Януари в бар „4-ри стаи”.


 


Горгон” са подготвили специално фетиш ревю, тематично видео анимиране и селекция от стилна музика.


 


Дрескод теми:  Черно, фетиш, Боди арт, Бурлеска, медицина,  кабаре от Берлин, PVC, Латекс, Кожа,  Moulin Rouge, Венециански карнавални маски, или… просто използвайте въображението си !


 


Всеки посетител спазил дрескода ще получи приятна изненада от Aftershock


 


Прeдварителните билети в мрежата на Eventim.bg ще са на цена 15 лв.


(Офис 1, Германос, Пикадили, Технополис, ОМВ и др)Билети на входа: 20 лв.Събитието е за лица навършили 18 г.Вратите отварят в 21.00 часа


 


Полезни линкове


www.alexisd.com