Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Fit & Jumping Festival 2018 е най-големият спортен фестивал за България, който ще се състои на 12-13-ти Май, в гр. Пловдив /Международен панаир, палата №7/.

Фестивалът ще представи, в два дни, разнообразни групови активности, като:
- Kangoo Jumps;
- Zumba;
- Fit Jumping батути;
- Port De Bras;
- Tabata; 
- TapOut; 
- Piloxing; 
- Freestyler;
- Функционални тренировки; 
- Кондиционни тренировки; 
- Combat; 
- Military workout; 
- Пилатес; 
- Йога; 
- Стречинг и др. 

Тренировките ще са с участието на едни от най-добрите инструктори за България. Ще има мастър класове на презентъри от България и Румъния. Ще се състоят в палата №7 на Пловдивски Панаир. 

На откритата площ на събитието ще има и разнообразни активности за деца, като: Zumba за деца, Fit Jumping за деца, Народни танци, Латино танци, Бойни изкуства, Sling Dance за мама и бебе. Както и разнообразни активности за възрастни, като Латино танци, Народни танци, Belly Dance, Йога и Пилатес. 

Ще имате възможността да се срещнете с едни от най-успешните български спортисти по „Пътя на славата“, като Николай Бухалов, Асен Златев, Петя Колчева...... и др.

Спортни зали също ще представят своите занимания с разнообразни открити тренировки за всички.

Семинари на теми, свързани със здравословното хранене, спорта, развитието на спортните зали и други, също ще бъдат от активностите, които ще можете да посетите!

Спонсори на събитието ще предоставят за присъстващите много изненади и награди!

На 12-ти Май, заповядайте на специално организирано Networking party с танци и настроение, както и възможността да се срещнете с любимите си инструктори и известни спортисти! Мястото – за сега го оставяме в тайна! Запишете се за участие в Fitness party с всички инструктори и известни български спортисти. Можете да заявите участие на партито в деня на събитието на касите на организатора.

Повече за събитието, инструкторите и закупуването на билети, можете да видите на официалния ни сайт https://www.fjfestival.com/