FOLTIN live  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

МАКЕДОНСКАТА БАНДА ФОЛТИН СЕ ЗАВРЪЩА


В SOFIA LIVE CLUB


 


Авангардните музиканти пристигат с нов албум


 


 


 


 


04.03.2016, 23:00


 


На 4-ти март, македонците от група FOLTIN се завръщат на сцената на Sofia Live Club, за да представят последния си осми студиен албум „Pijan Slavej“.


За двучасово шоу у нас ще пристигнат Пеце Николовски - кларинет, Бранислав Николов – вокал, Пеце Трайковски – акордеон и клавир, Гоце Йовановски – бас и Славчо Йовев – барабани.


Авангардната група създава музика, която е трудно да бъде стилово определена, но в същото време е много интересна, пламенна и непредсказуема. Може да се каже, че песните им са успешна смесица от електро-акустик, алтърнатив рок, фънк и ембиент, примесени с бързи балкански ритми. Някои критици споделят, че техните необикновени изяви не са за изпускане.


FOLTIN описват себе си като псевдо-емигрантско кабаре и често концертите им се превръщат в истински спектакли. Със страстната си и нетрадиционна музика, и неповторимо сценично поведение македонската банда, продължава да жъне големи успехи, както на местна, така и на международна сцена. 


Музикалните им изяви минават през по-голямата част на Европа и достига до Турция и Ливан. Участват в емблематични фестивали като Exit, Sziget, EAST EUROPEAN JAZZ FESTIVAL и много други.


БИЛЕТИ за събитието на цена от 10 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще е 15 лева.