Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

 

Forbes Форум „30 под 30“

 

Forbes събира млади таланти на Форум „30 под 30“ в Интер Експо Център на 28 септември

 

Forbes България ще представи най-престижната селекция от млади лидери - „30 под 30”, на форум с лектори едни от най-талантливите млади българи и предприемачи с международен опит. Първият форум носи името „Пакт на младостта“, защото цели да се превърне в най-голямата среща на млади предприемачи и новатори в България. Той ще се проведе на 28 септември, сряда, в конгресен център към Интер Експо Център.

 

„30 под 30“ на Forbes е най-голямата и най-престижната селекция от млади глобални лидери. Проектът се простира на 3 континента и включва международна част – 30 under 30 за САЩ и Европа, както и локални селекции в 15 държави, включително България. В „30 под 30“ Forbes представя селекция от 30 млади хора на възраст под 30 години – млади предприемачи, пробивни таланти и носители на промяната в различни социални сектори.

 

Форумът „Пакт на младостта“ включва:

- семинарна част (workshops), която  ще даде практически умения в мениджмънта, социалното предприемачество и духовното развитие;

- форум, в който участници в селекцията „30 под 30“ на Forbes в България и чужбина ще презентират своите проекти и своя път към успеха в областите бизнес, култура, социално предприемачество и технологии;

- представяне на класа на „30 под 30” за 2016 г.

 

Част от участниците са румънският вундеркинд и носител на множество награди в областта на компютърните науки Александру Будистенау, д-р Томас Функе, ръководител на отдела по предприемачество на тинк-танк към германското Министерство на икономиката, както и родните таланти от българската селекция „30 под 30“ - Екатерина Карабашева, социален предприемач и създателка на приложението за хранителни разстройства Jourvie, Халед Харфан, управител на Аладин Фуудс, диригентът Милен Aпостолов и др. Очакват се и още специални гости.

 

Важно: След закупуването на билет е необходимо да  се свържете с Forbes България на forbesregistration@atticaeva.bg, за да получите своя уникален код за регистрация в сайта на Forbes.

 

Цялата информация за събитието ще намерите тук.