ФОРУМ ПРОМЯНА  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ИНИЦИАТИВАТА ГОРИЧКА ОРГАНИЗИРА ФОРУМ НА ТЕМА ПРОМЯНА В СОФИЯ

На 26 ноември, събота в Модерен театър в София, ще се случи първият Форум Промяна организиран от инициативата Горичка. Той ще събере дванадесет активни и успешни личности с разновидни виждания и идеи. Те намират място на Форум Промяна, за да споделят своя опит, преживявания и вдъхновяващи истории. Общото между всички тях е качеството да търсят и инициират промяна - в обществото, в климата, в земеделието, в образованието, в законите, в правата ни и в самите себе си. Целта на Форум Промяна е да обедини тази енергия за промяна и да я превърне в искра на вдъхновението за всеки един от присъстващите. Ако ни попитате защо Форум Промяна е важен, ние ще отговорим, че не всеки ден срещаме дванадесет интригуващи млади хора наведнеж, от които можеш да научиш наистина много.
“Решихме да направим Форум Промяна, защото все повече се нуждаем от промяна в редица области, от които зависи нашето благосъстояние. Надяваме се, че вдъхновяващите истории, които ще разкажем ще мотивират хората да бъдат по-взискателни към ежедневието си и да търсят позитивната промяна навсякъде” - Магдалена Малеева
Форум Промяна е естественото продължение на инициативата на Горичка, която се стреми да създаде по-широка будна общност. В нея намират място хора, които задават въпроси и са готови активно да търсят позитивна промяна в средата в която живеят. Ролята на Горичка е да вдъхнови и да показва начини. Ние вярваме, че последвалите отлични отзиви на публиката след вече отминалите Форуми, са добра причина да поддържаме разбирането си, че винаги има какво ново да се научи и да продължим работата си в същия дух. Това ни води към Форум Промяна.
За събитието, Горичка покани дванадесет лектори, като всеки от тях ще презентира теми, в които има много опит, страст, познание и признание. Сред лекторите може да намерите утвърдени професионалисти и обществени личности, които целенасочено създават, търсят и предизвикват промяна в дадена среда.
Това са Асен Асенов – създател на списание ЕДНО, Александър Варов – оперативен Директор на Инвестор.бг, Велислава Попова – Главен редактор на Dnevnik.bg, Филип Харманджиев – собственик на Дамяница, Димитър Кенаров - писател, Веселина Ташева - ЛГБТ активист, Йоана-Магдалена - психоаналитик, Калина Жулева – Директор на New Moment, Мануела Малеева - фондация Swissclinical, Иван Мудов – художник-концептуалист, Алек Андреев – организатор на TEDxBG и Георги Бърдаров – професор в СУ "Св. Климент Охридски".
. . . . .

Какво още - Както на всички форуми организирани от Горичка и този път ще има биобар, Горичка щанд и книжарница, където гостите ще могат да намерят тематични книги и предмети. Приятната релаксирана атмосфера са неизменна част от всяко събитие организирано от Горичка.


Регистрация - Ако желаещите се запишат предварително за Форум Промяна на http://www.gorichka.bg/index.php?p=234&l=1, в магазините Биомаг или закупят своя билет от билетната мрежа на Eventim, цената е 20 лв. за един човек и 30 лв.за двама. При регистрация на място, в деня на събитието, цената е 30 лв.на човек.