Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

След десетгодишно неспирно диджействане на бял свят излизат първите три албума, продуцирани от DJ Deep, отдавнашен приятел и ментор. С тях той не само успява да достигне най-силно публиката, но чрез тях песните му достигат до Marcel Dettmann. Francois X е също така съосновател на Dement3d заедно с Heartbeat, първият лейбъл, който подава ръка на артисти като Sandwell и Distirict in Paris и днес изцяло фокусиран върху привличането на развиващи се таланти и поствянето им редом вече установилите се колеги-артисти като Polar Inertia ( съвместен проект с Hiss : 1292 )
Музиката на Francois X е очаровала и прехласнала важен човек в живота му, а именно Marcel Dettmann, едновременно приятел и музикално вдъхновение. “Rising” се появява във Fabric 77 на Marcel, който изкарва песента през лейбъла си MDR и стартира кариерата на Francois X като международен артист. Освен всичко, двойният му албум We move as one заедно с Antigone е топло приет от пресата и публиката из цяла Европа.
Стабилните му сетове му подсигуряват резидентство в Concrete, световно известното парижко парти, както и запазено място в едни от най-известните клубове в Европа включително Berghain, Fabric, Fuse, Robert Johnson и на фестивали като AudioRiver, Exit, Weather and Interval.