FRANCOIS X  - Билети

with DJ STEPHEN (METROPOLIS), VICE LEVEN, SILVIA

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

След десетгодишно неспирно диджействане на бял свят излизат първите три албума, продуцирани от DJ Deep, отдавнашен приятел и ментор. С тях той не само успява да достигне най-силно публиката, но чрез тях песните му достигат до Marcel Dettmann. Francois X е също така съосновател на Dement3d заедно с Heartbeat, първият лейбъл, който подава ръка на артисти като Sandwell и Distirict in Paris и днес изцяло фокусиран върху привличането на развиващи се таланти и поствянето им редом вече установилите се колеги-артисти като Polar Inertia ( съвместен проект с Hiss : 1292 )
Музиката на Francois X е очаровала и прехласнала важен човек в живота му, а именно Marcel Dettmann, едновременно приятел и музикално вдъхновение. “Rising” се появява във Fabric 77 на Marcel, който изкарва песента през лейбъла си MDR и стартира кариерата на Francois X като международен артист. Освен всичко, двойният му албум We move as one заедно с Antigone е топло приет от пресата и публиката из цяла Европа.
Стабилните му сетове му подсигуряват резидентство в Concrete, световно известното парижко парти, както и запазено място в едни от най-известните клубове в Европа включително Berghain, Fabric, Fuse, Robert Johnson и на фестивали като AudioRiver, Exit, Weather and Interval.