Frank McComb Live - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Франк МкКомб е божествената душа на соул музиката. Неговите виртуозни вокални и инструментални изпълнения са го направили не само незаменим и много търсен музикант, но и високо ценен на соул, джаз и RnB сцената.

Франк МкКомб е работил с много от гигантите на шоубизнеса, включително: Принс, Джордж Дюк, Чака Кан, DJ Jazzy Jeff &The Fresh Prince (Уил Смит), Лейла Хатауей , Рики Майнър, Фил Пери и мн. др.

Изпълнителят има над 10 албума, както и концерти на най-престижните музикални фестивали. С албума си “Straight from the vault”, Франк МкКомб печели наградата за „Най-добър албум на годината” от престижната медиа за соул музика SoulTracks. Творческата кариера на артиста продължава с пълна сила, като предстои издаването на най-новия му албум - “Soulmate/Another Love Story”.

Според изданието “Music Radar” Франк МкКомб е сред 27-те най-велики пианисти на всички времена.

С концерта си в България, Франк МкКомб ще представи едни от най-известните си композиции, ще представи част от парчетата си, включени в най-новия му албум, който предстои да бъде издаден 2016 год. и ще отдаде почит чрез собствени интерпретации на едни от най-любимите и известни композиции на Стиви Уондър и Дони Хатауей.

На сцената с Франк МкКомб ще бъдат едни от най-добрите български музиканти:
Лили Йончева (перкусии), Радослав Славчев-Riverman (бас), Васил Вутев (барабани).

Специален гост на събитието ще бъде певицата Лина Никол.