Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Детайли за събитието

ФРОЙД теория за ЛЮБОВТА

Танцово - театрален еротичен спектакъл

Авторът и режисьор Тихомир Делидобрев и хореографът Семир Алкади представят танцово-театрален спектакъл по текстове на Зигмунд Фройд, който разкрива другата страна на любовта. Героите ще отворят за публиката един непознат аспект от любовта във всичките й форми. „ФРОЙД теория за ЛЮБОВТА” е спектакъл, който ще накара зрителя да види проекция на недоизказаната си душевност и затаените си чувства в пет сцени. Представлението е водено от чувството за визуална мярка и естетика.

В началото на спектакъла публиката ще се почувства сякаш седи на креслото пред Фройд, виждайки същността на собствения си интимен свят. Потопени в психоанализа сами ще разчупят рамките на общоприетото. Това, което ще видят е сякаш плод на подсъзнание им. „ФРОЙД теория за ЛЮБОВТА” е въображение, което излиза извън рамките на нашето време, реалност и представи.

Режисьорът, хореографът и актьорите от Акадамус Данс Театър ще разкрият чрез психологията на човешката същност чувствителността, емоцията и страстта. Спектакълът е пищно зрелище, сбор от танци, театър, мода, блясък и еротика. На ръба на реалността и фикцията, но разказва за съществуващите тайности в бездната на подсъзнанието. Авторът разплита наивността, чистотата и зрелищността в най-силните отношения между нас хората. „ФРОЙД теория за ЛЮБОВТА” е спектакъл за безграничната любов, която всъщност е табу.

Повече на http://theory.oxxy.com/freudlovetheory