FSB  - Билети

BG FSB14 - Билети ©

Дата на събитието

Детайли за събитието

КОНЦЕРТИТЕ НА ФСБ С НОВИ ДАТИ


 


Концертите на ФСБ, предвидени за 3 и 4 април  ще се състоят на 12 и 13 юни 2020 година. Това се налага поради обявеното извънредно положение в България, предприетите мерки за справяне с  епидемията от коронавирус (COVID-19) и издадената забрана за провеждане на културни събития в страната.


 


Часът и мястото на концертите остават непроменени -  Sofia Live Club от 22:00 часа. Билетите са валидни без презаверка както следва: от 3 април -  за 12 юни, от 4 април -  за 13 юни. Все още можете да закупите билети за 13 юни от мрежата на eventim.bg.


 


Надяваме се да се видим в добро здраве, с настроение за хубава музика  и “Пак да се прегърнем”!


 


За повече актуална информация:


 


@ Website SLC www.sofialiveclub.com


 


@ Facebook SLC  https://www.facebook.com/SOFIALIVECLUBBG/


 


@ Facebook FSB  https://www.facebook.com/fsb.bg/


 


@ Instagram SLC https://www.instagram.com/sofialiveclub/


 


@ Website EVENTIM www.eventim.bg


 


ФСБ – легендарните рок музиканти се събират за първи клубен концерт след повече от 40 години творческа дейност. Датите са 12 и 13 юни, а мястото SOFIA LIVE CLUB.


 


Единствената българска група с награда “Грами” ще се качи на сцената на най-добрия клуб за музика на живо у нас. Поканата е отправена от Sofia Live Club, а двата концерта ексклузивни и дълго чакани. Билетите са в продажба в мрежата на eventim.bg и са в ограничен брой.


 


ФСБ е създадена през 1975 година от трима музиканти, току-що завършили Музикалната академия и поели по пътя на своите музикални идеи и мечти. Румен Бояджиев – синтесайзъри и вокал, Константин Цеков – клавишни и вокал и Александър Бахаров – бас китара и вокал, са пионерите на прогресив рока в България, оставили ярка следа в популярната музикална култура у нас. През 1979 година триото става квинтет с привличането на Иван Лечев – китара и цигулка и Петър Славов – барабани, а след 1983, с напускането на Александър Бахаров, Ивайло Крайчовски става басист на групата. С годините тя се превръща в символ на висок професионализъм и в най-атрактивната българска концертна група, следвана възторжено от вече четири поколения почитатели.


 


След многобройни издадени сингли и албуми, хиляди концерти, участия в световни рок фестивали, рок клубове, филми и музикални програми, музиката на ФСБ звучи все така актуално, не губи своята значимост и послание.


 


През годините музикантите получават много престижни музикални награди, които продължават да доказват твърдението, че са все така “Високо, високо, високо” … През 1990 година получават и статуетката на наградите “Грами” ( съвместно с Хосе Фелисиано ).


 


Днес, отново трио, Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев триумфират на концертната сцена със своя неподражаем музикален почерк.


“ Всеки трябва да прави това, което може най-добре. Ние можем да създаваме музика, да я изпълняваме пред хората, които имат необходимост от “глътка въздух” и духовност. И това правим! Рокът е един от гласовете на истината, неподправен и честен. Така ние спазваме обществения договор за споделените ценности и се радваме на чистата енергия, която нашата публика ни връща!”


 


Концертите в SOFIA LIVE CLUB ще задоволят жаждата за музиката, която бе създавана назад във времето, но продължава да звучи все така вдъхновяващо и магично.


 


Билетите са в продажба в мрежата на eventim.bg и билетните каси на цена 50 лева. Билети има само за дата 13 юни. Билети на място няма да се продават.


Събитието е без резервации и се препоръчва по-ранното пристигане в клуба!