Футболен мач легенди

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Здравейте приятели, фенове на футбола! Все по-близо сме до деня, в който цял отбор легенди на великия английски клуб Манчестър Юнайтед ще дойде в центъра на България, за да зарадва почитателите на най-обичаната игра! Това е нещо, което не се е случвало никога досега! На ст. „Ивайло“ във Велико Търново те ще се изправят срещу звездният отбор на Етър, включващ играчи от незабравимото американско лято през 1994 г.! Като при всеки голям празник, освен футбол от световна класа, ще има и шоу! Водещ ще е неизчерпаемият извор на сълзи от смях Димитър Туджаров-Шкумбата! На сцената ще излязат музиканти, танцьори и певци! Отбори от детските школи ще подгреят мача на големите с демонстративна среща помежду си.

Спектакълстадионаът е и подарък за децата. Те ще могат да усетят н от това да бъдат част от нещо незабравимо. Ще запазят в сърцата си любовта към спорта и истинската игра, различна от онази пред екрана на електронните устройства.

На 11 октомври 2019 г. вие можете да сте част от историческо събитие! В 18 ч. стадионът в старата столица ще отвори вратите си за вас. След 19 ч. играчите ще излязат на терена, за да покажат защо са сред най-добрите в тази игра.

Скоро билетите ще са в продажба! Следете новините от нас! Ще ви представим всеки един, който ще бъде част от този спектакъл! …А на 11 октомври ще се видим на !