Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ГЕОРГИ ХРИСТОВ в Благоевград с биографичен концерт-спектакъл „МОЯТ ПЪТ…”

Обичаният български певец стартира дългоочаквано от публиката национално турне с най-големите си хитове.

 

ГЕОРГИ ХРИСТОВ ще зарадва публиката си с биографичен концерт-спектакъл „МОЯТ ПЪТ…” на 14  юни от 20:00 ч. в зала ”Яворов” в гр. Благоевград.

За първи път в своята кариера популярният певец ще разкрие много от интересните случки и преживявания около създаването на най-големите си хитове през годините, които ще бъдат представени в биографичния концерт. В него своето заслужено място ще заемат емблеми на българската музика като: „Черно и бяло”, „Нямам нужда от много приятели”, „Синева”, „Майчице”, „Не съжалявайте”, „Повтаряй ми, че ме обичаш” и много други.

Впечатляващият спектакъл Ви оставя без дъх още от самото начало, превеждайки ви през годините от бурната кариера на любимия изпълнител. Пред него винаги остава предизвикателството да предлага нестандартното и новаторското.

Георги Христов излиза на сцената заедно със своя бенд, пищно осветление и ефекти, живи танци, за да превърне концерта във феерия от емоции.

Турнето „МОЯТ ПЪТ…” е голямото емоционално завръщане на певеца на голямата сцена.

Любимецът на поколения българи избра Благоевград за първа среща с публиката в този форамт, който ще бъде представен в десетки български градове.