BG radio300 - Билети

ГОДИШНИ МУЗИКАЛНИ НАГРАДИ НА БГ РАДИО 2022

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

БГ Радио представя:

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2022


Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2022 са най - голямото и чаканото музикално събитие за българска поп и рок музика в България.

Церемонията тази година ще се проведе на 10 юни в зала Колодрум, Пловдив и ще бъде едно от най - зрелищните и вълнуващи събития за 2022 г.

Традиционно, на церемонията се връчват отличия за постижения за изминалата година, а наградите се определят изцяло от слушателите на БГ Радио чрез гласуване на сайта на медията www.bgradio.bg.

На сцената в зала Колодрум ще се качат някой от най – обичаните и популярни лица на българската музика и шоубизнес. Публиката ще има възможност да чуе за първи път на живо най – новите български поп и рок хитове!

Специалната награда БГ Вдъхновител на името на Ана Мария Тонкова, която се дава за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика, тази година ще бъде връчена на Михаил Белчев

Билети за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2022 се продават в мрежата на Eventim. БГ Радио пуска специални промоционални билети само до 24 май. Купи своя промоционален билет на сега! Децата до 5 години влизат безплатно, но само с родител и без предвидено седящо място. Цената на билет за дете между 6 г. и 16 г. е 10 лв., над 16г. цената на билета е 20лв.

След 24 май, цените на билетите ще бъдат следните - децата до 5 години влизат безплатно, но само с родител и без предвидено седящо място. За дете между 6 г. и 16 г. цената на билета е 15 лв., над 16г. цената на билета е 25лв.

За повече информация и детайли за Годишните Музикални Награди 2022 слушайте БГ Радио, следете официалния сайт – www.bgradio.bg, както и официалните профили на медията във Facebook и Instagram.

Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО 2022 се реализират с подкрепата на Община Пловдив, Vivacom, Easy Credit, Спорт Тото, Nescafe Dolce Gusto, Аптеки 36,6 и Florina. Медийни партньори са радио и телевизия CITY и NOVA.