BG radio300 - Билети

ГОДИШНИ МУЗИКАЛНИ НАГРАДИ НА БГ РАДИО 2021

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

БГ Радио представя:

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2021

Годишните Музикални Награди на БГ Радио са най - голямото и най - чаканото музикално събитие за българска поп и рок музика в България през последните 20 години.

Церемонията тази година ще се проведе на 17 юли в зала Колодрум, Пловдив и обещава да бъде едно от най - зрелищните и вълнуващи събития за 2021 г.

Традиционно, на церемонията се връчват отличия за постижения за изминалата година, а наградите се определят изцяло от слушателите на БГ Радио чрез гласуване на сайта на медията www.bgradio.bg.

На сцената в зала Колодрум ще се качат някой от най – обичаните и популярни лица на българската музика и шоубизнес. Публиката ще има възможност да чуе за първи път на живо най – новите български поп и рок хитове! Като водещ на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021 се завръща Део, който ще бъде домакин на церемонията за шести път, а негова партньорка ще бъде Поли Генова.

Дони и Момчил ще открият с ударно шоу.Най-новите си песни ще представят Mиро, Люби Киров, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, 4 Magic, Pavell & Venci Venc’, DARA, Михаела Маринова, Графа, WOSH MC, FEEL, Михаела Филева, Виктория, Невена Цонева, Камен Воденичаров и СкандаУ.

P.I.F. ще направят едно много специално изпълнение, което обещава да бъде един от най – емоционалните моменти в звездната вечер.

Носителите на наградата БГ Вдъхновение на името на Ана Мария Тонкова, която е символ на изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика - Тоника СВ и Стефан Диомов ще представят също едно много специално изпълнени с някой от най- емблематичните и обичани песни.

Остават броени дни за да подкрепите вашите фаворити на сайта на медията www.bgradio.bg,!

Билети за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021 се продават в мрежата на Eventim. Децата до 5 години влизат безплатно, но само с родител и без предвидено седящо място. Цената на билет за дете между 6 г. и 16 г. е 25 лв. Може да закупите и комбиниран билет за възрастен + дете между 6 г. и 16 г. на цена 40лв.

Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021 се реализират с подкрепата на Община Пловдив като част от Културния календар на града за 2021 година, както и с подкрепата на Vivacom и Nescafe Dolce Gusto .